Powitanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Raz, dwa, trzy próba spraju. Klawiatura działa, rodzina i dzieci zdrowe moje ESPERO narazie też. Rejestrację i logowanie przeszedłem pomyślnie, myślę że jest OK. Witam wszystkich ESPEROWICZÓW i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku. Zgłaszam swój udział w dyskusjach i dobrych radach ( w miarę możliwości ).

Witam kolejną osobę która zasiliła szeregi grupy śląskiej Do zobaczenia na spocie w kwietniu - być może rudniki

Ja bardzo chętnie, ale nie wiem czy do kwietnia wystarczy mi czasu żeby urobić żonkę na taki wyskok tatusia.

Wiekszość z nas ma ten sam problem , ale jest jeszcze troche czasu.
Swoją drogą grupa ślaska rosnie w siłę, tak trzymać.

Nooooooo to spoko bo już myślałem że towarzystwo buchnie głośnym
Czy mogę prosić o jakieś bliższe wiadomości na temat zlotu?

Narazie trwają gorączkowe dyskusje, żadnych konkretów, zdjecia z zeszłego roku z Rudnik są na stronie Łukasza Gajera, żałowałem, że nie byłem i teraz pewnie nie odpuszczę.

A kajsik są te Rudniki... coś mi to mówi, ale nie kojarzę.

PS. From Olkusz (d.zagłymbie)

Przypuszczam, że chodzi tu o Rudniki koło Częstochowy (te z lotniskiem) na trasie Częstochowa - Radomsko.

To są właśnie te Rudniki koło Częstochowy

Witam kolegę "zza miedzy" !
A żonki nie urabiaj, tylko zabieraj ze sobą. Łączmy przyjemne z pożytecznym . Zresztą my tu nie tylko o esperynkach "gadamy"

Pozdrawiam

Witam nowego maniaka...

Witam Chorzów. Żona niestety przy kołysce.Berbeć niedawno mi się drugi urodził i mam w domu Heysel

W takim razie Gratulacje z okazji urodzin Dzieciątka

Dziękuję.Do Espero wejdzie więcej, ale mnie wystarczy

Gratulacje

Dziękuję.No koniec pracy, stary mnie nie capnął i spokojnie mogę iść do domu.Cześć.