| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
krystian0001 vectra gt wejherowo | 2004-11-21 16:56:24 Mam taki problem. Mam jakąs instalację którą kiedyś montowano w Deawoo. Ostatnio zmienilem reduktor na BRC. Sprawa wygląda tak że normalnie po zapaleniu dioda sygnalizowała szybkim miganiem gotowość do przejścia na gaz a gdy takie przejście nastąpiło to paliła się światłem ciągłym . Teraz zaś o 2 dni po przełączeniu się na gaz miga dalej ale z mniejszą częstotliwośćią. Co to może być? Zaznaczę że tą samą diodą przełącza się manulanie na banzynę |
krystian0001 vectra gt wejherowo | 2004-11-21 20:53:52 hmm. dziwne ale zbiornik był tankowany dzisiaj do pełna i dalej ta dioda tak miga. instalcja to bedini. Zakupilem jednak nowy reduktor BRC miesiąc temu. |
mlac Skoda Octavia Tour T ... Kraków | 2004-11-23 11:23:13 Witam
Disel ma racje to rezerwa. Ja mam instalacje Landi i tez tak mam tzn miałem bo to wyłączyłem Pozdr PS Pewnie jak Ci zmieniali reduktor to zakręcali zawory na butli i cos poprzestawiali. [ wiadomość edytowana przez: mlac dnia 2004-11-23 11:28:02 ] |
croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2004-11-23 19:08:47 witam.
prawdopodobnie jeździsz na benie. sprawdź czy ci podłączyli czujnik temp. reduktora. i oczywiście jeśli jest to jest właścviwie zamontowany żeby prawidłowo mógł dawać sygnał do kompa gazowego,że jest właściwa temp. do przełączenia na gaz. |