| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lava1 SQAD Sympatyk Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2005-01-11 08:35:17 Chiałem wam napisać jaka przygoda mi się trafiła wczoraj jak byłem w Legnicy.
Otóż wracam już do Wrocławia i jadąc po Legnicy pomyliłem ulice i skręciłem nie w tą co trzeba. Skapnąłem się dopiero po przejechaniu jakiś 100-200 m i chiałem zawrócić, ale w przeciwka z majestatyczną prędkością 40-50 km/h jechał sobie Fiacik 131. Piękny wiśniowy w idealny stanie wizualnym. Chromiki się na nim świeciły jak psy j... Wogóle zero rdzy, wszytkie listwy ozdobne itp itd - no ideał. Pomysłałem sobie wtedy że chaiłbym go mieć Jak już zawróciłem to niestety przedemnie wepchnął się gościu w cięzarówce i zasłonił mi cały widok. Ale nic, mysłe sobie - mam chwile czasu to pojadę za gostkiem i chociaż fotki (telefonem) porobie. I teraz najlepsze (a raczej najgorsze). Jedziemy tak sobie i nagle słyszę przed sobą huk. Jak się okazało gościu w fiaciku gwałtownie przyhamował a ciężarówka zatrzymała mu się prawkie na tylnich siedzeniach. Ale pech pomysłałem sobie - tak pięknie utrzymany samochód tak tragicznie skończył. Żałuje jednak że nie porobiłem fotek, ale niestety droga była wąska, a ruch dość duży by tamować go jeszcze moim pięknym Ivekiem. |
hubiii SQAD Sympatyk honda integra dc2 JDM ToKYO | 2005-01-11 11:45:29 wiesz lava ... moze kierownik ciezarowki sie tak samo zapatrzyl na ta fure i ,,,, skonczyl bys jak on .. |
Grzechu SQAD Sympatyk Seat Ibiza '00 Legnica | 2005-01-13 13:36:34 hieh na poczatku myslalem ze chodzi o fiata Steinekena bo on tez wisniowy hie hie ale chromiki raczej nie teges |