Numer VIN - rok modelowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam w VINie rok modelowy H i jakiż to rocznik? Może bezroczny? Albo 1986 i pół?

rok modelowy 1987. producent od września danego roku puszcza modele z nabitymi numerami następnego rocznika aby pod koniec roku nie zostać z samochodami o numerze nadwozia z roku poprzedniego. bo kto by je wtedy kupił

No fajnie.Ale skąd to wiesz. Bo w materiałach które znalazłem na forum był link do stronki vectry VIN vectra i tam literki H niet.

EPC to podstawa

Cytat:
2004-11-25 15:55:19, robert_kraków pisze:
EPC to podstawa

Fakt, dzięki, sprawdziłem tam jest pod H rok 1987

A z innej beczki:
EPC odpalony na kompie domowym zaistalował się bez problemów, a na kompie w pracy "Error 112" i z instalki dupa.
O co chodzi?

XP ?? konfiguracja TCP/IP po sieć lokalną ??

poza tym była dokładna instrukcja instalacji EPC na forum...do wszystkich Windowsów

thx.już szukam

Cytat:
2004-11-25 15:42:46, Solltys pisze:
No fajnie.Ale skąd to wiesz. Bo w materiałach które znalazłem na forum był link do stronki vectry VIN vectra i tam literki H niet.

Już jest "H" na stronie VKP - a jej brak, to wynik "literówki"

Pozdro
Grisza

Vectra Klub Polska
www.vectraklub.pl

Cytat:
2004-11-26 11:40:05, Grisza75 pisze:
Już jest "H" na stronie VKP - a jej brak, to wynik "literówki"

Jeżu Kolczaszty@! Jaki szybki odzew.

Cytat:
Res:
XP ?? konfiguracja TCP/IP po sieć lokalną ??
poza tym była dokładna instrukcja instalacji EPC na forum...do wszystkich Windowsów

No i co?Była, była i się zmyła .
"Instrukcja" instalacji za pomocą ustawiania zgodności z Win98 to dość prozaiczne i pierwsze co sprawdziłem.
Sęk w tym że nie podziałało ponieważ wprzódy uruchomiłem bez zgodności i się gdzieś to zapisało i przyblokowało kompa dopiero po resecie kompa EPC zaskoczył i działa prawidłowo TIS zresztą też i aftodata

widzisz jakie to proste było i już się można cieszyć programikiem
u mnie niestety na xp nie będzie chodziło..ustawienia sieci lokalnej powodują wyświetlanie błędu TCP/IP .

Hmm...
Ja też mam ogromniastom sieć złożoną z wielkiej liczby 2 (słownie 2 kompów) z czego to ja udostępniam tej rzeszy wszystko co do życia niezbędne no i EPiCek się bujnął na szczęście.