Czy sa jakies spotkania??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jestem tu nowu i mam pytanie czy na terenia miasta tychy sa robione jakies spotakania maniakow samochodowych bo chetnie bym sie wkrecil w jakas grupke......

pokaż foto malucha to dostaniesz odpowiedni kontakt co do spotkań w zależności od malucha

Fotki aktualnie niemam ale jeszcze w tym tygodniu bede mial i napewne pokaze postaram sie zalatwic na jutro.....

Fotki aktualnie niemam ale jeszcze w tym tygodniu bede mial i napewne pokaze postaram sie zalatwic na jutro.....

Fotki juz mam....Wiec prosze ocenic...

no, maluch fajny kazdy ma swoj gust , a co do spotkan, to najblizsze spotkanie jest na Barborce Cieszynskiej

Pozdrawiam

no ciesze sie ze komus sie podoba a te spotkanie to dokladnie kiedy gdzie i o ktorej??Prosze o dokladne namiary....

Regularnych spotkań całej grupy w zasadzie nie ma. Widzimy się zawsze na zawodach i to w sumie wystarcza.

Po ostatnim spotkaniu, musze stwierdzic, że w Lędzinach nawet da sie fajnie pojezdzić, mozna robic fajne proby po brudnym asfalcie.

to kiedy nastepny wypad do Lędzin??

No ja za ledzinami jestem dzieki chlopaki ze mnie przyjeliscie bez wysmiania bo tego sie obawialem... ale bylo zajebka......

Ja mam w ten weekend szkołe, niestety. A do Ledzin chyba najlepiej wybrać sie w niedziele rano jesli chcemy pojezdzic za widoka. A tak to mozemy sie zawsze umowic w tygodniu, tylko ze ciemno.

filip a gdzie jeżdzicie po lędzinach??????????????????????
Czy to jest ten szuter na Górkach???

To nie jest ten szuter na Górkach, tam jest za dziurawo na nasze zawiasy. No i tylko jeden zakręt

Jeździmy koło zalewu, stadionu w Lędzinach.

zdalo by sie pojechac tam za widoka z apatarem bo nowe zdjecia do profilu bym potrzebowal na razie moim srodkiem transpotru jest MZK bo maluch cos nawala, ale do weekendu sie wyrobie

Pozdrawiam

Proponuje spotkanie w Lędzinach, w niedziele, spotkalibyśmy sie pod DATA o godzinie 7.30 (rano), o 8.00 w Ledzinach.

Jest to jedyny rozsadny termin jesli chcemy pojezdzic za widoka, w tygodniu raczej wszystkim odpada. A dlaczego tak wczesnie??
Odpowiedz jest prosta: wtedy nie chodza tam ludzie, ani nie jezdza auta.

Piszcie kto by przyjechał.

hehe a co ze żwirowiskiem?

Żeby pojeździć na żwirowisku to trzeba by załatwić zgode. A to takie proste chyba by nie było

ja na niedziele sie pisze tylko musze jeszcze jedna zec w swoim bolidzie zrobic...ma moze ktos odsprzedac zawieszenie zkszyni biegow te cale loze bez poduszek??Bo mi sie rozlecialo.. kolektor juz zrobiony i dziala tak jak powinno...

Co do zawieszenia skrzyni, to wybierz sie na złom. Kosztuje grosze, jakieś 10 zł.

Tak więc do niedzieli panowie, zapowiada sie sporo autek:

- layer
- gregori24
- łukasz stępień
- ja
- mój kumpel (126p 650)

do tego pewnie OZ, Ziober, moze Janusz.
Kto jeszcze to zobaczymy

Jedynie żeby pogoda była OK, nie lało i znosna temperatura.