MotoNews.pl

SPZEDAM PRAWY BŁOTNIK OPEL OMEGA A ORYGINAŁ GM NOWY!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Zainteresowanych zapraszma na aukcje..
BŁOTNIK OMEGA A GM
Pozdrawiam!

Do A z których lat ten błotnik.Tzn.chodzi mi o to czy ma wycięcie na wąski czy na szeroki kierunek?? I ile za niego chcesz do zapłacenia jeśli na szeroki?

W 1995 roku kupiłem go w komplecie naprawczym wraz z rozbitą Omegą z 90 roku.. Do zestawu dostałem też dodatkowy zderzak.. Okazało się jednak że zderzak był do Senatora
Tak więc szczerze mówiąc nie wiem czy ten błotnik zaskoczyłeś mnie pytaniem o kierunkowskaz.. błotniki w omedze A były takie same..
Na błotniku jest naklejka GM, na której jest nr. 1#90376211
Nie wiem gdzie szukać odpowiedzi na Twoje pytanie..
Jeśli masz jakiś pomysł to prosze o info..
Pozdrawiam!
Tomek

nr. 1#90376211
Po tym numerze można dojść do Omeg z którego roku jest ten błotnik.Idziesz do sklepu i mówisz gościowi numer a on wstukuje go w kompa i mu wszystko wychodzi.Jak możesz to zrób fote samego wycięcia na kierunek i zamiesc ją.Ja juz będe wiedział czy to jest stary typ czy nowszy(wersja z chromami).No i moje drugie pytanie ile bys za niego chciał(oczywiście jezeli wchodzi szeroki kierunek)bo jestem zainteresowany.

[ wiadomość edytowana przez: SEBA-OMEGA dnia 2004-11-25 08:07:58 ]

Jedna uwaga, która może wam pomóc - stara Oma miała listwy na błotniku naklejane a nowa (z chromami) miała na zatrzaski. Zatrzaski są mocowane na wystające z błotnika po 2 kołki na każdy zatrzask. Jeśli więc nie ma kołków to wersja bez chromów czyli na wąski kierunek.

Jeśli kolega ma racje to u mnie nie ma tych dzyndzelkow do listwy.. i jest to błotnik do modelu przed 90rokiem..
Dla zaintresowanych cena 150pln..

No to szkoda ze stary typ