Sciaga w prawo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zmienilem dzisiaj opony z przodu na zimowki, zimowkli poprzednio jesdzily w Ładzie na tylnej osi, a teraz poszly na przod do Forda.Wywazyli mi kola, zalozyli, i sciaga teraz w prawo troche, z tego co mi powiedzieli to opony moga byc tak przytarte jak jezdzily z tylu w innym samochodzie.A mopze macie jakies inne pomysly na to co to moze byc??Bo jesli opony (1 sezonowe) sa przytarte to sie wyrowna po czasie.

jesli sa przytarte na recznym to sie nie wyrowna.. a fele sa proste? choc wtedy by drgania byly. sprawdz najlepiej powietrze- jakie masz cisnienie

sprawdze powietrze, fele proste bo wywazali, a co do powietrza to przeciez pompowali, ale kto wie.

ja mam jeszcze inna sytuacjekiera mi telepoce tak z 5mm to cos takiego jakby 11:59na 12:01 i tak tlepoce. Ale ja mam teleskopy wyrabanme opomki z Fiata hehe mniej powietrza w prawym kole zawsze jest mniej (uchodzi) mi tam to nie przeszkadza dopiero po wyzej 120km/h odczuwam tego skutki

jak ci kierownica telepoce ziele.. to moga to byc: krzyzaki w kolumnie kierowniczej, drazki kier., przekladnia kier., krzywe tarcze

[quote]
2004-12-01 16:47:20, Franc pisze:
"zmienilem dzisiaj opony z przodu na zimowki, zimowkli poprzednio jesdzily w Ładzie na tylnej osi, a teraz poszly na przod do Forda.Wywazyli mi kola, zalozyli, i sciaga teraz w prawo troche, z tego co mi powiedzieli to opony moga byc tak przytarte jak jezdzily z tylu w innym samochodzie".

Myslę ze wulkanizator może mieć rację.Miałem podobna sytuację.Spróbuj zamienic miejscami koła na przedniej osi...u mnie to pomogło.
Pozdrawiam

może zacisk ci sie zapiekł?? Mój essi jak stał ponad tydzień to potem go zaczęło ściągać jak niewiem. Psiknołem WD40 i po sprawie

Cytat:
2004-12-01 17:06:51, liked pisze:
jak ci kierownica telepoce ziele.. to moga to byc: krzyzaki w kolumnie kierowniczej, drazki kier., przekladnia kier., krzywe tarcze

wez mnie nawet nie zalamuj.To auto nie mialo zadnego dzwona...przodem

Cytat:
wez mnie nawet nie zalamuj.To auto nie mialo zadnego dzwona...przodem

ekspoloatacja robi swoje ziele powiem ci ze moga to jeszcze byc drazki w przekladni kier. ja tez mam taki drobny luzik. ale moj zawias jest starsznie twardy wiec to normalne ze sie wyklepuje wszystko szybciej

mojego zawiasu nie maHEHE. MOj plynie po drodze i hukiem