[Sprint] Swietochlowice 30.07

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w II Supersprincie, który odbędzie się w Świętochłowicach 30 VII 2006 a organizowanym przy delegaturze chorzowskiej Automobilkubu Śląskiego.

Poniżej regulamin zawodów.

II RUNDA PUCHARU DELEGATURY
AUTOMOBILKLUBU ŚLĄSKIEGO
w ChorzowieREGULAMIN ZAWODÓW
More...WSTĘP
Super Sprint zostanie przeprowadzony zgodnie z postanowieniami Międzynarodowego Kodeksu Sportowego, w części nie dotyczącej sportu kwalifikowanego Regulaminu Ramowego Konkursowej Jazdy Samochodowej na rok 2006, Ustawy: „Prawo o Ruchu Drogowym RP” i niniejszego regulaminu uzupełniającego.
PROGRAM IMPREZY
Zamknięcie listy zgłoszeń
30.07.2006

9:00
Odbiór administracyjny

Zakończenie odb. administracyjnego
30.07.2006
30.07.2006 8:00
9:00

Start pierwszego zawodnika 30.07.2006 9:20
Opublikowanie końcowej klasyfikacji 30.07.2006 15:00
Rozdanie nagród 30.07.2006 15:30

-------------------------

ja juz zapisany

http://www.automobilklub.bukowa.net/?p=27

Ile wpisowe ?

Max_psg
60zł....

Moze ktoś mi wytłumaczyć łopatologicznie gdzie jest ta żwirownia na świonach

świony sa takim zadupiem ze jak wjedziesz to musisz ja minac

gdzie to jest dokladnie sie znaczy ten sprint?
ja slyszalem ze za Uroczyskiem po szuterku ma sie cosikk odbyc- jakies upalanko

No ale to chyba nie tam?

ja tam wiem ze na uroczysku, ale nigdy tam nie bylem. a co zlego jest w tej zwirowni?? ja jutro juz bede mial kormoran winter komplecik zalorzony i brata namowilem zeby startowal clio 1.8 16v

Cytat:
2006-07-25 18:05:32, bart322 pisze:
No ale to chyba nie tam?

tam jest zajebiscie- miesiac temu moze poltora bylem poupalac- troszke nierowno ale to tylko na poczatku, pozniej sie droga poukladala (zwir) i mozna bylo targac... jakbym tam bylo to ja na bank wpadam

no to sie gonimy

mam nadzieje ze duzo osob przyjedzie. teraz przynajmniej jest jakies info poza strona ak slaskiego, bo o wczesniejszych imprezach szlo sie dowiedziec dopiero po fakcie, ale w dzien rozgrywania imprezy

Moze wpadne, ale po takiej przerwie wolalbym pojezdzic po asfalcie
No i nie mam pilota na dzien dzisiejszy
No i kasy tez

Cytat:
2006-07-25 15:41:30, Buczek21 pisze:
Max_psg 60zł.... Moze ktoś mi wytłumaczyć łopatologicznie gdzie jest ta żwirownia na świonach

jak bedziesz przy salonie renault dacia to zapytaj o ulice uroczysko

jesli chodzi o te szutry to hmmm rok temu jak byłem to straszył na wyjsciu roznej masci gróz, z wielkimi jak niemieckie hilkensteiny kraweznikami luzem porozrzucanymi ciekawostka- na wyjsciu z łukow/zakretów...
uroczysko asfalt- to swietne miejsce na mini-OES

wpadłbym ale coraz bardziej irytuje mnie stanie i oglądanie tylko

Nie no, ze fajnie sie tam jezdzi, to ja wiem:

Ale tez pamietam, ze nie jest tam zbyt rowno, no i o ile nikt nie posprzatal, to jest gruz tam

Na uroczysku asfaltowym tez jest ciekawie:

dawne czasy
Czyli ten Sprint w koncu jest po tym szyutrze na tej zwirowni czy nie bo sie niczego nie dowiedzialem

[ wiadomość edytowana przez: rallyman dnia 2006-07-26 11:31:37 ]

Stare dobre czasy czerwonego bbsa i ten gosc ktory zadzwonil po policje, ze mu plot zniszczyles

BTW: Napisane jest na stronie organizatora, ze zwirownia, to pewnie tam

eeeh teraz cienkimi juz nie bedzie takiej jazdy jak malarem nie zal wam??

Teraz troche mniej, bo wkoncu cienki jest rownie prendki w sprincie do setki jak maluch

tylko ten przedni naped- to złoooo
cała przyjemnosxc z jazdy malarem- z odpowioenim zawiasem porusza sie jak gokart- to autko nie ma odpowiednika w swiecie- i nie zgodze sie ze jest o wiele bardziej awaryjne niz cc czy (Boze bron) nowe duze francuzkie wynalazki zwane autami przez grzecznosc

to ja bede bronil FWD i w niedziele na zwirowni zobaczymy czy "oska" nie jezdzi bokami
a maluszki...dzisiaj wstalem i zachacialo mi sie "kanta" chyba do konca sie nie wyleczylem z RWD

EDIT:
dzwonilem do AK Slaskiego: podobno jest wysprzatne, czysto, bez smieci, czyms tam wjechali i wyrownali, dwie hopki... ogolnie podobno doprowadzone do porzadku moze byc ciekawie...
no to ja chyba jade

[ wiadomość edytowana przez: rallyman dnia 2006-07-27 10:08:56 ]

Dokladnie tak, tylko nie skreca sie na uroczysko, a jedzie dalej i potem po lewej stronie to jest.