Korbowody -opłaca sie ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
znalzałem na allegro
http://allegro.pl/show_item.php?item=35977207
co wy na to ?? opłaca sie ??

Tak jest latwiej i to o wile.

A oglkoszenie jest gariiego. odezwij sie do niego to ci napisze czy warto czy nie wg. mnie nie. lepiej zainwestowac w glowice gaznik czy co tma jeszcze chcesz albo dozbierac i kupic waleczek

Ja mam już fajnż główke i reszte.Brakuje mi tylko lellich korbowodów,lekkich tłoków i wałka (ale wałek na koniec)

Cytat:
Ja mam już fajnż główke i reszte.Brakuje mi tylko lellich korbowodów,lekkich tłoków i wałka (ale wałek na koniec)

Ja moją przygode z rajdami zaczołem od kupienia sobie rękawiczek Sparco, no ale jak chcesz

P.S.
A wałek też ma być lekki ???

[ wiadomość edytowana przez: Jesion128 dnia 2004-11-27 16:28:37 ]

Cytat:
2004-11-27 15:58:04, Jesion128 pisze:
Ja moją przygode z rajdami zaczołem od kupienia sobie rękawiczek Sparco, no ale jak chcesz P.S. A wałek też ma być lekki ??? [ wiadomość edytowana przez: Jesion128 dnia 2004-11-27 16:28:37 ]

A ja uznałem że przy mojej sprawności i koordynacji ruchów to co najwyżej na kibica się nadaję

Kibicowanie jest znacznie tansze i moze byc rownie ekscytujace... Ja jako kibic na Cieszynce bralem udzial np. w nielegalnym zapoznaniu
A rekawiczki sparco sa niedzowne na zimowych KJSach. Zimno w lapy a zwykle skorzane wstyd zalozyc

korby to fajny dodatek do dobrego wałka gaźnika i głowicy.
muj maluszek fajnie sie wkręcał na obroty, chodził na wolnych i dawałem mu w podłoge, a on bez zajakniecia wchodził na obroty..
Zasługa jest też właśnie w tych korbach....
Leciutki układ korbowy ma mała bezwładność, a więc przy obrotach ok 7000 obr/min niepowinno sie nic rozlecieć..
Jak najbardziej polecam te korby (mimo że są moje )
Taklie korby wytzymuja w RC dwa lata.. i nic się z nimi niedzieje, a potem profilaktycznie daje sie nowe.. a wiadomo jak sa katowane...
Moje sa zbudowane z fabrycznie nowych i mają przejechane ok 4000km....
W razie pytań chetnie odpowiem.