Skąd taki wahacz :-?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Gdzie można kupić wachacz tylny (prawy) do Fiata 126p Bis? Od niedawna jestem użytkownikiem tego auta (jest super). Wydaje mi się jednak, że są do nich okropne kłopoty z częściami. Jeśli ktoś też ma takie auto i zna jakieś sklepy z częściami lub ma taki wachacz do sprzedania, proszę o kontakt najlepiej na e-mail.
Dzięki i pozdrawiam wszystkich użytkowników Fiatów 126p.

kup uzywke ze szrotu albo nowy do zwyklego malca, tyle ze bedziesz musial zalozyc tez amorki od zwyklego malca thats all

jakis rok moze dwa lata temu w motoryzacyjnym sprowadzali ale na zamowienie tylko... teraz nie wiem, fakt mozna zalozyc zwykle ale trza amorki tez od zwyklego malca...sprawdzone

zgadzam sie z przedmowca - najlepiej zastapic wachacze maluchowskimi
a co do sklepow to wiem ze w dziekanowie lesnym ( za łomiankami ) jest jakis sklep ktory ma do bisa praktycznie wszystko

Można by sie zapytać w Auto-Mar oni sie specjalizuja w bisach tylko czy jest sens wysyłąć to do wawy... Pozdrawiam

ja mam 2 info poszlo na priv

A ortoguard sie popsuł chyba i nie działa .
wahacz

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-11-27 01:11:23 ]

Dzięki za zainteresowanie tematem.
Nie bardzo chcę wymieniać oba... a jeden taki (Bis),a drugi od malca???...czy to by działało???A może do zwykłego dospawać ucho... próbował już ktoś tego (czy to tylko mnie takie głupoty po głowie chodzą)???
No i prośba do
JASIN masz może telefon do sklepu.To bliżej niż do Krk (dzięki MACPAW).

To może da się pospawać cały wahacz :roll Nie napisaleś co się z nim stało nawet .

Szalałem trochę...popadało ... wyścigi na placu... no i KRRRawężnik

no to mamy identyczny problem... ja tez prawa strona a w malcu mam wlasnie wahacze od bisa

Dejta a tobie co sie stalo z wahaczem? I to na dodatek prawym? czyzby pekl gdzies?Jezeli to sa te ze stalowej woli, to w prawy wahacz z bisiora oberwal od peugeota boxera wiec mogl byc juz oslabiony

Słuchajcie.Dzięki za zainteresowanie moim tematem.
Szczególne podziękowania dla: Bukson, lunatyk, N_I_T_R_O i innych.

Udało mi się znaleść wahacz do Bisa ( i jeszcze drugi gratis dostałem)
Fakt, że było niełatwo...Ale wszystkich zainteresowanych kupnem takich wahaczy zapraszam na giełdę na Żeraniu (za FSO)... byłem też w Słomczynie i bardzo się zawiodłem... mało części do Malucha.

Jeszcze raz dzięki... i pozdrawiam
---------------------------
Jeszcze chwila... i Bisek znów będzie jeździł