Będe miał 131 Combi w dieslu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, prawdopodobnie stanę się posiadaczem Mirki Combi 2,5 Diesel. Nie wiem jeszcze czy pójdzie na częsci, czy w całosći będzie do opchnięcia. Chcę się zoriętować czy byli by chętni na takie autko. Z tego co się dowiedziałem to silnik jest taki sobie, natomiast buda podobno dobra. Nie mogę jej sobie zatrzymać bo mam już jedno auto a mirkę biorę tylko po to by ją uratować przed złomowaniem. Jeśli komuś są potrzebne jakieś części lub był by zainteresowany całym autem to prosze o kontakt. 888 454 988 gg 4607794

porob jakies konkretniejsze zdjecia budy (podluznice przy przegrodzie czolowej, podlusznice przy mocowaniu drazka stanilizatora, mocowania dlugich drazkow reakcyjnych, progi, porproza) to bedziemy myslec. To cudo jest z papierem czy bede musial uzyc moich papierow na 131 kombi? i ktory to rok?

ja tez chetnie obejrze zdjecia........ czekamy

Cytat:
2006-03-25 02:04:24, karbo pisze:
ja tez chetnie obejrze zdjecia........ czekamy

proszę bardzo...... argenta 2,0 ie Bydgoszcz-komis

W sobotę wszystko się rozstrzygnie, żona właściciela coś zaczeła marudzić zeby mirke zostawić do wożenia wody po polu Mam nadzieje że uda mi się to im wyperswadować. Jak wszystko pójdzie dobrze to w niedziele jadę po nią.

No i akcja odwołana, zona nie pozwoliła dziadkowi sprzedać auta, prawdopodobnie będzie woziło wode po polu szkoda