Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2004-11-26 03:45:41 Witam el_loco ![]() jesli mowisz serio z tymi neonami to dobry tytul topicu dales ![]() ![]() moze poki co wybierz wersje bardziej lajtowa i tansza i strzel niebieskie postojowki neony przy spryskiwaczach i swiecace wentylki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do swiatel..to juz sensowniejsze jest..tak sobie mysle..bartek nie zauwazylem tego wczesniej o czym piszesz..ale jesli faktycznie tak jest to najprostszym sposobem dokonania takiej przerobki jest modyfikacja przy kostce przy samym przelaczniku..tak zeby ten sam sygnal ktory jest w pozycji "do siebie" byl tez w pozycji "od siebie" ..co do legalnosci to bladego pojecia nie mam...ale umowmy sie...w ogole nie mozna jezdzic na dlugich wiec ze strony policji nic nam nie grozi bo zwykle po prostu nie ma okazji zeby to zauwazyc..ogolnie jestem na TAK ![]() przegladalem wlasnie allegro...z tanszych propozycji ta jest niezla ![]() [ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2004-11-26 03:56:22 ] |
![]() tommi-j Renault małopolska | 2004-11-26 08:27:01 Ja mam połaczone krótkie z długimi i muszę przyznać, że efekt jest bardzo zadowalający w kwestii poprawy oświetlenia drogi.
W Espero światła drogowe "walą" w przód, a przed samym przodem droga pozostaje mocno niedoświetlona. Przy zapalonych jednocześnie krótkich i długich przed samochodem jest bardzo jasno i świetnie oświetlone pobocze. Co do przepisów to jest to z pewnością dozwolone, ponieważ wiele aut fabrycznie jest wyposażona w takie rozwiązanie np. Fiat Bravo/Brava, Astra II, czy nawet stare polonezy okrągłymi reflektorami. Zresztą poczytaj sobie TUTAJ. Jest tam szczegółowo opisane to i kilka innych pożytecznych ulepszeń. Ps. I to z pewnością nie jest to wiejski tuning |
![]() tommi-j Renault małopolska | 2004-11-26 08:27:32 Ja mam połaczone krótkie z długimi i muszę przyznać, że efekt jest bardzo zadowalający w kwestii poprawy oświetlenia drogi.
W Espero światła drogowe "walą" w przód, a przed samym przodem droga pozostaje mocno niedoświetlona. Przy zapalonych jednocześnie krótkich i długich przed samochodem jest bardzo jasno i świetnie oświetlone pobocze. Co do przepisów to jest to z pewnością dozwolone, ponieważ wiele aut fabrycznie jest wyposażona w takie rozwiązanie np. Fiat Bravo/Brava, Astra II, czy nawet stare polonezy okrągłymi reflektorami. Zresztą poczytaj sobie TUTAJ. Jest tam szczegółowo opisane to i kilka innych pożytecznych ulepszeń. Ps. I to z pewnością nie jest to wiejski tuning |
![]() Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2004-11-27 01:28:25 W temacie, do którego dał Ci link tommi-j jest wszystko całkiem prosto opisane.
Do zmiany zarówek koniecznie trzeba zamontowac dodatkowe przekaźniki (przynajmniej jeden dla tych świateł gdzie zamierzasz zmaienić zarówki) w przeciwnym razei trzeba zbierać pieniążki na przłącznik zespolony. |