MotoNews.pl
2 Sylwester klubowy w Rzeszowiaku !! (72948/228) - NT

Sylwester klubowy w Rzeszowiaku !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chopaki co powiecie na sylwestra klubowego w rzeszowiaku!! cały rzeszowiak nasz oczywiście tylko na sylwka !! jak nie macie jakiść jeszcze propozycji to jak coś sie wpisujcie może akurat sie uda !!
bedzie dużo alkoholu!!

Ok obmysl cos wiecej moze sie zalapie

bedzie dobra muza!! bedzie jak już mówiłem dużo alkoholu, ciepły posiłek, i fajna atmosfera !! już reszta od was zalezy proponujcie coś to sie obmysłi ja już pomysła dałem czekam teraz na waszą odpwiedź !!

Cytat:
2004-12-05 14:59:37, rzeszowiak pisze:
chopaki co powiecie na sylwestra klubowego w rzeszowiaku!! cały rzeszowiak nasz oczywiście tylko na sylwka !! jak nie macie jakiść jeszcze propozycji to jak coś sie wpisujcie może akurat sie uda !! bedzie dużo alkoholu!!

Cytat:
bedzie dobra muza!! bedzie jak już mówiłem dużo alkoholu, ciepły posiłek, i fajna atmosfera !! już reszta od was zalezy proponujcie coś to sie obmysłi ja już pomysła dałem czekam teraz na waszą odpwiedź !!

Mam pytanko czy KTSW FAN jak cosik moze tez sie załapac na imprezke??

ja narazie łapie memberów ( klubowiczów )! puźniej jak coś to dam znać !!!

Mysle ze ja sie załapie jak nie bede mial gdzie sie podziac Pozdro !! z Krakowa , A chyba ze tu sie cos znajdzie w kraku ciekawego

no heja ja raczej z majerem odpadamy bo wybieramy sie prawdopodobnie gdzie indziej hymmm ale to sie jeszcze okaze , wszystko w swoim czasie ... nareczka pozdro dla wszystkich ktsw od Majera Polo i Martuni siory majera heheh,

[ wiadomość edytowana przez: _POLO_ dnia 2004-12-07 20:30:14 ]

Ja tez odpadam, w tym roku zakladam biale rekawiczki, koguta na glowe i pije w Planecie. Mam nadzieje ze sie wam uda no i pijcie za zdrowko klubu oczywiscie . Pozdrawiam