Tak jak CZUCZU napisał wrażenia po...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...imprezce którą ja wraz z moim przyjaciielem Dj Wizard'em zorganizowaliśmy u niego. Naprawde dziekujee wszystkim ktorzy przyjechali, pozdro dal Majera który dzielnie sprawował role kierowcy, dla kOSY KTÓRY DZIELNIE SIE UPIŁ, dla Polo ktory dzielnie obracał sieostrą Majera, dal wszystkich dziewczyn z poza Plemienia [ wtajemniczeni wiedzą o co chodi], Dla Draca - kierowcy nr dwa, Rapcia - miał fajną maskę he he, Dla Viliego - samo to że przyjechał, dla Maro - dzielny operator aparatu cyfrowego, i jeszcze jednego gościa którego nie czje z immienia ani ksywy ale byłem za bardzo wstawiony [jestem nadal] żeby sie pytać o imie... Diex chłopaki - PS za tydzień Majero pijemy na Vegas - pamietaj!!!

Rafauu niema co extra bylo. Klimacik nieziemski a Kosa to juz przebijal wszystkich i wszystko. To co nagraliscie ta kamerka hmm posklejac i mini klip tylko zrobic z Kosa w roli glownej.

Pozdroo

dzieki RAFAUU za impreze była wypasiona, lecz kosa zgon zaliczył w samochodzie a o zonce i o sobie tez nie wspomne bo wytrzezwialismy dopiero w las vegas (ps zonka zaznaczyła droge hehehe ładny zgas ) pozdro wszystkim imprezowiczom było full wypass oby tak dalej a co do zgonów było i mineło. mamy nadzieje ze to była piewsza i nie ostatnia impreza u RAFAUU. podziekowania za impreze . do zobaczenia w sobote w las vegas )))

Mam nadzieje ze powtórka jak najszybciej i bede mogł Draca spić :d

Relacja Foto
Żdziechowice City & Planeta

Imprezka wczoraj byla zajefana Omalo sie w gacie nie polalem takie smianie bylo foto nr 2 i 4 wymiata
Takie imprezki klubowe trzeba przynajmiej raz w miesiacu robic
Mam nadzieje ze powtorka za niedlugo
Mara daj wiecej zdjec

Ja tez dziekuje rafałowi kosie bo bez niego imprezka bysie nie udała (kto nie było to niech bardzo tego żałouje )draco ,polowi,viliemu za to ze przywióz legitki klubowe sa one spox dzieki!!!!!!! rapciowi i mara i oczywiście Gospodarzowi !!!.Ipreza udało sie w 10000% a z kosy można bylo boki zrywac zianie na maxa .Wrzudcie filmiki na forum z tej imrezki bo naprawde jest wrato ogladna to co sietam działo .Rafauu tak jak sie umuwiliśmy Pijemy w sobote w lasz vegas na zdziarach oczywiscie zapraszam wszystkich klubowiczów którzy moga sie zjawic na ta imprezke ,Kosy na pewno nie zabrakie to bedzie imprezka napenoudana >pozdo!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2004-12-05 10:38:38 ]

a.....o co chodzi?????

no to chłopaki kiedy powtórka

Polo mam tylko nadzieje ze moja bluza przezyla i nie ma zadnych bialych plam

Czym zmyć te zielone framugi z siebie
to była olejna ?

Cytat:
2004-12-05 11:09:43, Rapcio pisze:
Polo mam tylko nadzieje ze moja bluza przezyla i nie ma zadnych bialych plam

sorry Rapcio ale nie chciałem pobrudzic tapicerki i twoja bluza posłużyła jako przescieradło

Siema chłopaki to ja GOSPODARZ wczorajszej imprezki !! Było spoko tylko chwilami nie pamiętam ale za to jest filmik aż 23 minuty !! hehe to w sobote powtórka w Las Vegas !!!! Ale sie spijemy !! Pozdro !!

Co do tego filmiku to jest jeden problem......a mianowicie brakuje w nim dzwięku , poprostu gdzieś mi sprzęt zaczął szwankować i nagrało się baez dzwięku trochę lipa no ale cóż zrobić ,ale i bez dzwięku jest zajebiste zianie z Kosy i Rafauu , i wogóle boki zrywać ..... Sorki z mojej strony że imprezka trwała tak krótko ( do 24) ,no aleto było zarządzenie odgórne na które niemiałem wpływu [ach Ci rodzice ], ale trzeba będzie to powtórzyć jeszcze niewiem kiedy , ale napewno to powtórzymy ..... tym czasem pozdro i do zobaczenia w sobote ......: Party @ Las Vegas z KTSW :......

a czy bedzie on udostepniomy na forum poniewwarz nie mogłem byc na tym spodkaniu ale chciałbym zobaczyc jak sie bawiliscie

Cytat:
2004-12-06 08:59:34, GEOO pisze:
a czy bedzie on udostepniomy na forum poniewwarz nie mogłem byc na tym spodkaniu ale chciałbym zobaczyc jak sie bawiliscie

Co do udostępnienia tego filmiku na forum to jakoś się postaram go wam dostarczyć, może przez Rafauu, zeby zamieścić an stronce bo zajmuje około 56 MB a puki co przez modem to bedzie ciężko go przesłać tak więc coś wykombinuje

nie ma sprawy czekam z niecerpliwościa na ten filmik :0pozdro:0!!!!!!!!!