Swożnie dolne za 230zł ?!?!?!?!?!?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie

Zauważyłem że moje koła zachowują się jak żołnieże "co drugi wystąp" źle to wyglądało więc w te pędy do mechanika.

Popatrzył, posluchał i wyrzekł "swożnie dolne razy dwa"... to będzie 230zł i to jeszcze po zniżkach

Rzekłem że dużo:
- 80zł swożnie szt. 2
- 120zł włożenie obu swożni
- 30 ustawienie zbierzności za pół darmo

Nie wiem czy jestem w stanie coś tam sam pogrzebać, nie mam kanału (jak będzie trzeba to znajdę). Możecie mi jakoś pomóc? Ewentualnie znacie kogoś kto zrobi to taniej w Warszawie - Ursynów albo okolicach?

Z góry dziękuję za odpowiedź

ale krzyknal kurwa to mi za wymiane skrzyni biegow krzyknal 100zl. ale za dwa sworznie to trche za duzo. popytakj u konkurencji.

Powiem, że nie mało;] Hmmm, co więcej pojebało kolesia chyba.......za wymianę co najwyżej połowę z tego.....Ustawienie cena do przyjęcia a koszty częsci.....różnie się ukłądają w różnych regianach kraju;]

Zrób to sam na podwórku. Nawet bez podjazdu. Wystarczy krawężnik, klucz 17, zciągacz, no i odrobina samozaparcia;]

4 nowe sworznie, dwa dolne dwa gorne kosztuja 40 zeta... po 10 za sztuke na gieldzie, sworznie raczej wymienic trzeba wsystkie, szczegolnie przy takiej smiesznej cenie... 80 za dwa?? hahaha witaj "warszawko"...olej takich mechanikow...

Jestem kapkę zielony w tym temacie...

Jak to zrobić tak przynajmniej mnie więcej, bo nie chcę rozwalić sobie samochodu

podjedz do tego kolesia, tylko uwazaj na to co mowi, i jak mowi mozna wyjebac sie na plecy
Mechanik w Warszawie

Cytat:
2005-04-10 13:53:18, stasiu pisze:
podjedz do tego kolesia, tylko uwazaj na to co mowi, i jak mowi mozna wyjebac sie na plecy Mechanik w Warszawie

Polecam PRZEMKA znany tutaj niektorym juz z wkladania 900'tek i nie tylko..
Tanio i porządnie....509685114
Tez Trakt Lubelski..