Piekne felgi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ale cudo na ebayu... evo500
szukam ladnych kólek ale te zapowiadaja sie byc nieco drogawe. choc co to dla veterana

btw. kiedys mialem status vet a teraz tylko member... degradacje?

Cytat:
kiedys mialem status vet a teraz tylko member... degradacje?

Ty miales status Weteran ??

Hehehehe... mocno nie sadze

heh ano mialem. a stalo sie to po mojej obecnosci na ktoryms zlocie. bo taki chyba wtedy byl warunek. i tak naprawde nie mam zadnego zalu za ta degradacje. tak mi sie przypomnialo jak zobaczylem kategorie dla vetow.
tylko zastanawia mnie kto za tym stoi
pozdrawiam
ps. tak sobie sprawdzilem od 656dni jestem lob pozytywny, a to tez kawalek czasu.

[ wiadomość edytowana przez: regan dnia 2004-11-08 19:59:11 ]

BTW... zobacz fele w moim profilu... sa do sprzedania.

Wisi

wyczesane te twoje felgi ...jak kupisz to zapozycz mi je na 1 sezon hehe a ja powiem ci czy warto na nich jezdzic :d wiec jak stoi ?? lol

Felgi zaje...te!!! a i autko niczego sobie

disel : to już przegięcie, a produkują w takim rozmiarze felgi i opony?, pewno kosztują tyle co ten samochód.

Cytat:
2004-11-20 22:21:40, Diro pisze:
disel : to już przegięcie, a produkują w takim rozmiarze felgi i opony?, pewno kosztują tyle co ten samochód.

mysle ze wiecej

Zastanawiam się nad tym, jak długo można by tym jeździć po polskich drogach!

Spoko nie są złe - rozmiarem przewyższają przeciętną polską dziurę na drodze więc jechałoby się raczej płynnie .

Co do alusków, to polecam tą stronkę : http://www.alcar.pl/cgi-bin/evoweb.dll/wheels.63E6C2E316454?form=web_frameset
Kliknąc na "konfigurator" i można zobaczyć jak wyglądają na samochodzie, który nas interesuje