Jak ściągnąć tapicerke z tylnych drzwi e-34

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jestem tu nowy przeglądnąłem prawie całe forum poszukując czegoś podobnego i nie znalazłem hmm nie wiem czy już takie cos było opisywane, jeśli było to przepraszam za powtarzanie tematu

Mam pytanie jak w temacie jak ściągnąć tapicerkę z drzwi oczywiście by jej nie uszkodzić może jakieś zdjęcie z książki tak by zobaczyć gdzie są jakieś zatrzaski opis metody ściągania a później jej osadzenia z powrotem

Będę wdzięczny za wszelka pomocna dłoń

Pozdrawiam Yoshimura

czesc

ja ostatnio sciagalem z przednich (od kierowcy)drzwi e-34 525ai->skora
zaczalem od dolu, od delikatnego podwazenia zatrzaskow (silnie podwazyc az odskocza) potem wyjalem sterowanie elektr. lusterek (wychodzi bez problemu lekko podwazyc) i tam jest jedna sruba-torx, wszystkie zatrzaski odstakuja na siłe rak i wystarczy podniesc tapicerke, acha jeszcze jedno tuz pod klamka jest mala zaslepka a pod sruba.

udanego zdejmowania

Cytat:
2004-11-30 13:14:28, Yoshimura pisze:
Witam jestem tu nowy przeglądnąłem prawie całe forum poszukując czegoś podobnego i nie znalazłem hmm nie wiem czy już takie cos było opisywane, jeśli było to przepraszam za powtarzanie tematu Mam pytanie jak w temacie jak ściągnąć tapicerkę z drzwi oczywiście by jej nie uszkodzić może jakieś zdjęcie z książki tak by zobaczyć gdzie są jakieś zatrzaski opis metody ściągania a później jej osadzenia z powrotem Będę wdzięczny za wszelka pomocna dłoń Pozdrawiam Yoshimura

witam ponownie

nie wiem czy tu wolno odpowiadac w ten sposob jak nie to prosze skasowac posta.

dzieki wielkie za podpowiedz rzeczywiscie banalnie proste ale lepiej zapytac niz uszkodzic rożnie to bywa

jest 9 zatrzasków 4 śróby i i wieszak od rączki to wszystko banalnie proste

jeszcze raz dzieki

pozdrowienia Yoshimura