MotoNews.pl

Wielkie Halo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Widzieliscie dzisiaj Wiadomosci na TVP1?...Zrobili z kilku gosci z Piekar przestepcow tysiaclecia...

Ja widziałem... i nawet fajnie ten koleś felicją tam wymitał... zna ktoś adres tej strony bo chciałbym sobie ściągnąć te filmiki, a tak w ogóle to gliny nie mają nic lepszego do roboty (na przykład łapać morderców lub złodziei) a nie ganianie za "udoskonalającymi" swoje umiejętności kierowcami. Ja jestem przeciw !!!! (dopóki nikomu nie stanie się krzywda...)

Mam te filmiki..wszystkie

Co do Felicjii to koleś umie fajnie wymiatać nią...

Filmy oni sami umieścili na swojej stronie, która teraz została zlikwidowana... adres: @
Warto zajrzeć dla ciekawego tekstu na starcie...

Pozdrawiam

I kolejny raz podziękowania dla Ciebie Zoltar (jednak moje słowa się sprawdzają...) hehe

Ale tam jush nic nie ma.....

Stronę zlikwidowali...napewno pod przymusem, a chodziło mi o ten śmieszny tekst, który jest teraz na stronie.

moglbys mi wyslac jakis jeden najfajnieszy filmik? tylko zeby nie byl zbyt duzy, bo niestety lacze sie przez TEPSE
dzieki
wojtek
lodz26@o2.pl

Filmy można ściągnąć stąd

Ja ściągnołem wszystkie filmiki.
Koleś nieźle wymiata tą Skodziną - jestem pełen podziwu dla niego...

A ja dalej ciągnę przez modem...

alo!

wiec jak mam to powiedziec... widzialem duzo wiekszych artystow...
a co do techniki to naprawde wystarczy pojechac na rajd nawet jakis
okregowy i jest tam duzo wiecej naprawde sprawnych kierowcow.

wg mnie to nic ciekawego 150km przez tunel.. jak nie ma dla kogo zyc... ehhh

a obrot 380 widzialem juz w duzo lepszym wykonaniu i to poldasem... (pozdrowienia dla Kury!)

żądnych duzych predkosci i naprawde technicznej jazdy zapraszam na
Sezon RSMP lub PZMOT-u...

aha!
a co wogole zrobili z tymi gosciami???
bo ja nie mam czasu na TV

Należy odróżnic prawdziwą sztukę prowadzenia samochodu od czystej głupoty, nie ma się tu czym podniecać, tak jak mówi Lee jest duzo miejsc gdzie można doskonalić styl jazdy, a jazda przez tunel z taka prędkością przypomina mi raczej udział w rosyjskiej ruletce i nie ma nic wspólnego ze zdrową rywalizacją na trasie czy torze.

Chodzilo mi glownie o telewizje ....jest duzo wiecej ciekawych rzeczy do pokazywania w wiadomoscich ni 3 18latkow...uklad jest taki : od tego jest policja zeby ich lapac . ale po co robic z tego ogolnopolska afere to nie rozumiem...