ZBYT DUŻE OBROTY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
cZEŚĆ CHŁOPAKI I DZIEWCZYNY.
Mam problem, otóż jeżdżę Poldkiem Atu 1996 z wtryskiem jednopunktowym, na gazie i objawy są następujące, gdy jadę na rozgrzanym silniku do ok. 80 C na luzie prędkością ok.50-60 km/h to na obrotomierzy mam ok 1400 obrotów, natomiast gdy zatrzymuję się np na światłach to silnik się uspakaja i obroty maleją do ok 900 orotów. Co to może być czyżby to silnik krokowy, koledzy poradzcie coś mi ne ten temat, ewentualnie jak zrobić żeby na luzie silnik pracował normalnie tzn. ok 900 obrotów na minutkę.
Pozdrawiam wszystkich.

Siemka ja ci niestety nie pomoge, ale zapraszam na nasze regionalne spotkanko klubowe w sobote o 12:00 na parkingu przed C.H. Fala. Szczegolow szukaj w dziale zloty w temacie zwiazanym ze Szczecinem.

Masz wtrysk abimexa. Zresetuj mu kompa na ciepłym silniku. Potem odpal i pojeździj na benzynie. wpisz np reset w wyszukiwarkę - wyświetli Ci sopro rzeczy.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Niestety w sobotę nie wypali bo niestety muszę iść do pracy do godziny 15.Cholera szkoda.

Lysy po 15 pewnie wciaz bedziemy, ale juz w Galaxy na parkingu na poziomie 1A.

Spróbuje tak zrobić jak mi piszesz. Zresetuję kompa i pojeżdżę na benie, ale ile kilometrów muszę przejechać według Ciebie?

W takim układzie może się zjawię, alę niedawno obiecałem sobie, że nigdy tam na parking nie wjadę moim Polusiem ponieważ swego czasu załatwiłem tam lewy błotnik no i teraz jeżdżę na wyklepanym w garażu u szwagra i pomalowanym sprejem. Mam w piwnicy już nowy błotnik, teraz tylko czekam aż będę miał parę groszy, żeby dać go do lakiernika.

Skoro masz juz nowy to nie masz co sie martwic o to, ze znowu sobie ten blotnik zalatwisz i tak i tak go wymieniasz .

No może masz rację ,ale czy to trochę nie wstyd przyjechać do Was z takim pomalowanym błotnikiem gdie Wy macie takie piękne furki?

Tych pieknych jest u nas mniej niz tych ladnych, a pomalowane sprayem tez sa . Z odpadajacymi dolami drzwi tez mamy (np. moj )