TAK BYC NIE MOZE! -zebym sie tak denerwowal!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie moge wszystkiego sam robic!
Prosilem czucza aby zaniosl cos do AutoExpresu ze 3 tygodnie temu. Czuczu mowil ze czasu niema w czwartek i ze w piatek zaniesie. I co ja przekonany ze zaniosl umowe spie spokojnie a tu dzwonia zli do mnie z AutoExpresu ze nie umowa nie byla dostarczona!
Zebym ja siwial przez klub to przesada!

To sa powazne sprawy a ja niestety nie studiuje w stalowej i nie moge wszystkiego zalatwiac. A ma przeciez tak blisko!

Tym o to, spalilismy AutoExpress, wyrobili sobie juz opinie, tak jak stracilismy znizke jaka miala byc

Korwa mac!

P.S Jak rozmawialem z Czuczem to sie rozlaczyl!

No i czuczu mnie na gg zablokowal !!!! Zajebisty jest!
[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2004-12-02 15:28:51 ]

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2004-12-02 15:37:28 ]

A ja pierdole ciebie.... pisałem ccały czas ze nei mam czasu. Mam co innego na głowie....

Nei kazdy ma czas by sobie odpoczywac / dłubac w silniku . Niektórzy musza zdobywac kase na auto .........

pisałem ze nie mam czasu i nie mam . Z mojej strony EOT .
Rezygnuje z klubu jak cie to uraduje !!!!!!

Myslalem ze jestes moim przyjacielem.
Za bardzo naiwny jestem!
Pokazales teraz swoim zachowaniem prawdziwego czucza!

Takie rzeczy to powazne sprawy!

Wycinek gadu-gadu
Pingu (9-11-2004 21:35)
i jak wpadniesz tam kolo ciebie
Czuczu (9-11-2004 21:35)
jutro napewno czasu nuie mam
Pingu (9-11-2004 21:36)
to zapytaj czy jest jeden z szefow
i jemu das
z
juz ci sle
Czuczu (9-11-2004 21:36)
w piatek ok alen ei jutro

Nie wiem za duzo mam na glowie i mam serdecznie dosyc niektorych rzeczy! Ta sprawa musi sie jakos rozwiazac!

P.S Dalej uwazam bez Czucza nie ma klubu!

Hey panowie porzucic foremki i dojsc do jakiegos kompromisu. Nie wiem o co Wam tym razem poszlo, ale nie robcie afery andrzejkowej, jakiejs "czuczu gate" . Jestescie juz dorosli i chyba pora normalnie porozmawiac. Z jednej strony wlosy sie jeza na tylku a z drugiej na klacie siwieja. Nie bede wnikal o co wam poszlo, bo to i nie moja sprawa, ale wyzwiska, przeklenstwa itp to moge sluchac na meczu, ale nie na forum! Dajcie sobie na luz i nie kompromitujcie sie

Grześ ma racje jesteście duzi i trza dojść do jakiegoś kompromisa !!

Trzeba dojsc do komrpomisu, musimy jakos to zrobic.

Ale jestem roztrzesiony!

to żeby dojśc do komprosmisu to trza pogadać od czegoś trza zacząć !!

To sie pozbieraj.
Wyslij komus neich zaniesie.
Blocked.

Jestem roztrzesiony bo znowu sie zawiodlem na kims zaufanym z KTSW!

Nie zapomianj ze ja juz w nim nie jestem.
Definitywnie...... To nie jest cos co odwołam ....

Cytat:
2004-12-02 23:30:11, Pingu pisze:
Jestem roztrzesiony bo znowu sie zawiodlem na kims zaufanym z KTSW!

PREZES-ie nie przejmuj sie tak czsem jest niema ludzi niezastąpionych bez urazu CZUCZU
wszystko sie jakoś ułoży.

A ja uwazam pomimo kilku spiec z czuczem ze klub bez niego to nie to samo.

Czu przestan juz tak glupio gadac.

DAM CI WAFELKA A NAWET DWA

Ja moge przyslac hamerykanskiego z orzeszkami Tylko misie kororowe juz wyluzujcie

To moze ja cos dorzuce razem do paczki z ZooM'em.Moga byc Kitkaty??

Cytat:
2004-12-02 23:40:37, MaCa pisze:
PREZES-ie nie przejmuj sie tak czsem jest niema ludzi niezastąpionych bez urazu CZUCZU wszystko sie jakoś ułoży.

MaCa jak Cię lubię tak Cię zgwałcę... Każdy jest na swój sposób inny - nie ma dwóch takich samych ludzi... Są osoby jedynie do siebie podobne... Ale nijak nie można zastąpić sobie przyjaciela. Wam panowie proponuję kompromis, chociaż to nie moja sprawa. Czu - jak nie możesz, nie masz czasu - rób swoje w miarę możliwości. Prezesie - Tobie polecam to samo Nic na siłę - jeśli Czu nie może czegoś załatwić, to może ktoś inny jest w stanie to uczynić? W każdym razie panowie - nie ma rury na świecie, której nie możnaby było odetkać i na pewno nie tędy droga - na pewno nie przez awantury i rzucone słowa, których chwilę później będziecie żałować
Pozdrawiam i również dorzucam się z wafelkami