Gwarancja akumulatora

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wlasnie mi padl akumulator ( na gwarancji) , ale pan sprzedawca powidzial ze gwarancja praktycznie nie obejmuje zadnych usterek wiec mozna ta gwarancje wypier..

co o tym myslec? wypalic sklep?

Fuck,co za poj...b.Odnieś ten akumulator i kłóć sie z nim.Niech Ci daje nowy.Jeśli akumulator jest na gwarancji i nie ma uszkodzeń mechanicznych ma obowiązek go wymienić pajac jeden.
Co to za aku??

auto part

czytam instrukcje i faktycznie jest tak napisana ze nie mozna na zadnej podstawie tego oddac!!!

Co to w ogole znaczy ze nie mozna oddac na zadnej podstawie bubla? Ja bym mu te aku wywalil na ryja nie ma takiej mozliwosci zeby bubla na grw. nie mozna bylo oddac gdzie my zyjemy

Ten padalec powinien go zabrać do sprawdzenia co było przyczyną,że padł.Marna sprawa na wymianę napiszą,że był ładowany złym prądem i jest zmieniony kolor elektrolitu i wtedy gwarancją można sobie d..e podetrzeć .Moja rada kup sobie drugi a tego oddaj ale raczej nie licz że go wymienią .

Cytat:
2004-12-10 21:47:26, robert1x pisze:
Ten padalec powinien go zabrać do sprawdzenia co było przyczyną,że padł.Marna sprawa na wymianę napiszą,że był ładowany złym prądem i jest zmieniony kolor elektrolitu i wtedy gwarancją można sobie d..e podetrzeć .Moja rada kup sobie drugi a tego oddaj ale raczej nie licz że go wymienią .

mam zamiar kupic nowy , ale z tym bede im trul dupe przez kolejne pol roku