| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mantee78 szkoda, że nie Omega ... Nottingham, UK | 2005-01-11 03:27:34 Witam Wiem, ze to nie jest Forum komputerowe, ale w "Duperelkach" chyba moge sie o to zapytac, a na pewno wsrod Klubowiczow sa dobrzy komputerowcy Moze ktos mial juz taki problem: Sformatowalem dysk w systemie NTFS i zainstalowalem XP-ka SP1. Problem polega na tym, ze w oknach przegladarki internetowej Internet Explorer nie moge wpisywac polskich znakow, np. zamiast malej literki... ha,ha jak ja napisac? w nawiasie powinna byc inna - w(l)acznik - zamiast tej literki mam: "B", a zamiast "z" z kropka: "|". Innych wogole nie ma. Problem jest bardzo uciazliwy, poniewaz "ogonkow" nie moge wpisac piszac maile, posty, a najbardziej dokuczliwe jest to, ze w wyszukiwarkach nie mozna ich wpisac. W MS Word czy Notatniku, czy innych programach, tego problemu nie ma, wiec napewno nie jest to problem ze sterownikami. musi to byc cos z ustawieniami internetowymi, ale wszedzie mam zaznaczony j. polski. Gdzie szukac przyczyny? |
mantee78 szkoda, że nie Omega ... Nottingham, UK | 2005-01-11 11:21:12 Dziękuję UFO78. Miałeś rację. Miałem doinstalowanego NaviExcel Toolbar z PopUp-blockerem. Odinstalowanie go przywróciło "ogonki", co z resztą widać Jeszcze raz dziękuję ![]() |