III Eliminacja Pucharu Rally-Kraków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klub Rajdowy Rally-Kraków zaprasza zawodników i kibiców, na III Eliminację Pucharu Rally-Kraków która odbędzie się 5 grudnia 2004 (niedziela) na terenie firmy Maxi-Schrott, przy ul. Centralnej 53 w Krakowie.
Impreza jest trzecią z czterech Eliminacji Pucharu Rally-Kraków, które odbędą się do końca 2004 r.
Terminy kolejnych eliminacji:
· IV Eliminacja - 19.XII.2004

Wpisowe: 20 zł

Trasa imprezy będzie podzielona na 2 próby, każda przejeżdżana 3-krotnie (w sumie 6 przejazdów, długość każdej z prób ok. 1km).

Dla kierowcy i pilota wymagane kaski (możliwość bezpłatnego wypożyczenia na miejscu od organizatora dwóch kasków)- zalecany start z pilotem.

Przewidziany start pierwszego zawodnika o godz. 10.15 (zapisy w godz. 9.00-10.00).
Ilość zawodników ograniczona do 40- pierwszeństwo będą miały zgłoszenia złożone przez e-mail rallykrakow@poczta.fm (zgłoszenia do pobrania na stronie klubowej).

Sponsorem imprezy jest firma Project XS (www.projectxs.pl), która dla zwycięzców w każdej z Klas ufundowała bezpłatny pomiar samochodu na hamowni, oraz za 2 i 3 msc. w Klasach, odpowiednio 60 i 40% zniżki na w/w usługę.

Patronat medialny nad imprezą objął serwis rajdowy KiM Rally (www.kimrally.pl)

Bieżące informacje na temat imprezy, regulaminy oraz zgłoszenia dostępne na stronie klubowej www.rallykrakow.wel.pl oraz na forum klubowym, lub tel. (0)501-812-480 / (012)686-61-05

Serdecznie Zapraszamy !

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=72225&c=0&f=24

Sprawdze tylko autko po Sosnowcu i postaram sie byc ,bo świetne imprezki za ta cene

poraz kolejny udało sie dojechac do mety , impreza jak zwykle udana czekamy teraz tylko na wyniki i fotki

Mi też się udało do mety dojechać wprawdzie biegi nie wchodziły ale do mety dojechałem heh

Cytat:
2004-12-05 15:35:57, Yankee pisze:
Mi też się udało do mety dojechać wprawdzie biegi nie wchodziły ale do mety dojechałem heh

e tam liczy się dobra zabawa
zmień ten avatar bo za długo na forum siedzę

Cytat:
2004-12-05 22:13:04, Konrad_P pisze:
zmień ten avatar bo za długo na forum siedzę

ostatnio tez mial taki avatar ze nie moglem odpedzic wzroku od monitora) poprosilem go i zmienil... na ten ))

Cytat:
Mi też się udało do mety dojechać wprawdzie biegi nie wchodziły ale do mety dojechałem

Latający Yankee

Ciekawe jakie wyniki.... Jak Wam poszło....

Pozdro.

A mnie sie podobal czerwony seryjny maluszek ktorego obracalo na kazdym zakrecie i dwa razy prawie zaliczyl dach - Poochaty powinien go
kojarzyc

kiedy wyniki ????

Cytat:
2004-12-06 12:49:26, bimber1 pisze:
A mnie sie podobal czerwony seryjny maluszek ktorego obracalo na kazdym zakrecie i dwa razy prawie zaliczyl dach - Poochaty powinien go kojarzyc kiedy wyniki ????

czyz to nie był poko poko na dwóch kołach

NIe nie poko poko jechał bez kół tzn letał hehe
To fakt liczy sie zabawa i było bardzo fajnie jak chcecie to zmienie avatara

Cytat:
2004-12-06 13:09:24, lukaszc pisze:
czyz to nie był poko poko na dwóch kołach

To na 100% nie byl poko poko Tamten na mete wjechal tylem bo go po raz n-ty obrucilo na trasie

szkoda bo nie wiem o którego chodzi ale myśle że ktoś ma jakieś fotki

byl taki jeden orzel.po imprezie jak juz wszyscy pojechali to gosc "cwiczyl" tam na tym blocie i czekalismy z yankeem i widynkiem na jakiegos gonga albo dacha ale nic takiego sie nie zdarzylo.choc gosciu co zakret to wywijal

poochaty znowu mnie robiłes na normalnie sekundy ehhhhhhhhhhh nie jedz na następnej imprezie
kwietniowie oczywiście pokazali klase jak zwykle
waldek janecki wywijał tak ze szok
wyniki pewnie wieczorem beda
poko poko też ładnie wywijał

foty
http://meehow.fotopic.net/c360800.html

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2004-12-06 15:11:10 ]