Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-12-08 17:48:04 A w serwisie, sklepach i innych przybytkach probowales? Jak nie bedzie to zostaja Ci szroty. Ja osobiscie nigdy tego nie ruszam, chyba zeby sie pobawic ![]() |
![]() Pilot GAZOESPERO Gdańsk | 2004-12-08 20:20:05 Ja sie ty mbawiłem bawiłem i sie popsuło :] ps. Zobacz czy to napewno pokrętło bo może być też jakiśprzekaźnik. ![]() |
![]() wolczan Toyota Avensis T22FL ... JELENIA GÓRA | 2004-12-08 21:22:34 co do przekażników to mówisz o tych kolo akumulatora???
|
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-12-09 00:17:56 Awaria regulatora podświetlenia zdarza się niezmiernie żadko, gdyż samo urządzenie jest niezmiernie proste.
Jeśli masz kłopot "ze światełkami" na konsoli środkowej i desce rozdzielczej w pierwszej kolejności sprawdź (podmień z kimś) przekaźnik. Znajduje się on po lewej stronie, pod deską w okolicach nóg kierowcy. Zespół przekaźników zakryty jest tam szarą klapką. Ponieważ z góry sądzę, że może to stanowić problem, powiem jedynie, ze przekaźnik ten kosztuje ok. 40 zł ![]() ![]() Pozdrawiam - SpeedR ![]() |