MotoNews.pl
7 Łódź - legalne wyścigi na 1/4 mili... (73429/12) - NT

Łódź - legalne wyścigi na 1/4 mili...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W sobotę - 11 grudnia nasza Komenda Policji organizuje w pełni legalne wyścigi na 1/4 mili - każdy może wziąć udział kto ma ważny przegląd, ważne OC i nie ma nitro.
Zapraszam wszystkich serdecznie
Spotkanie odbędzie się na lotnisku Lublinek - tylko nie wiem o której - może mnie jakiś bardziej doinformowany Łodzianin oświecić ?

Chwala Wam Dobrzy Policjanci Wreszcie jakas inicjatywa. Sluzyc i chronic to ich motto

chwała "władzy"a pomysł i incjatywę.może i warszawskie wrd coś takiego zaproponuje

wszystko co dobre z Lodzi pochodzi

godziny startu jeszcze nie znam, natomiast wiem, ze bedzie tez jazda na trolejach.

ech... poscigalbym sie - gdybym tylko tak panicznie nie bal sie szybkiej jazdy

je z wielką przyjemnością pojawie się na lotnisku mam złamaną noę mieszkam blisko lotnska i jakoś dojade ładzinką tylko napiszcie o kturej godz...? i od kturej strony wjecheć

Adasco nieprawda w Rzeszowie na wiosne beda organizowane co miesięczne wyscigi na 400metrów i to bylo ustalone juz z 2 miesiące temu tylko aura niesprzyjala za bardzo i jest zagoda policji i urzedu miasta na to zeby legalnie organizowac organizacją zajmuje sie atomobilklub rzeszowski i nasi tuningowcy
pozdrawaim

Oficjalne rozpoczęcie przewidziano na godzinę 11:00
Wjazd jest chyba od strony głównej - parking + krańcówka autobusowa.
Udziału w wyścigu nie biorę, ale rajcuje mnie patrzenie na takie akcje

Cytat:
2004-12-09 15:38:57, MUSEL pisze:
w Rzeszowie na wiosne beda organizowane co miesięczne wyscigi na 400metrów

gdzie??? chetnie wpadne