Cotygodniowe wyscigi :-))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ostatnio zauwazylem ze w kraku co tydzien odbywaja sie wyscigi i to o godzinie kolo 12 w srodku dnia, na 400 oczywiscie ale terwn bombastic stare lotnisko kolo Akademikow Politechniki, jedynym mankamentem tego toru jest to ze jest zbudowany z płyt i czasmi mozna wpac w dziure ale widowiska sa spoko, spotkania tez organizuja na balicach tylko tam wpadaja takie fury ze gały moga z orbit wyjsc nasze czy tam wasze to sie chowaja, dosłownie kolesie pakuja wszystko do ty cacek, ale sa to w większości sa to kolesie w wieku 18,19 lat ktorych rodzice maja kasy w piazdu ale takie tu zasaday panuja. Postaram sie zrobic jakis materiał z tego co sie tu dzieje, jeden juz posiadam z pierwszysch dni kiedy spadł snieg trampek show pozdro

Z ryba bywalismy tam co tydzien Nawet bylo tutaj umieszczone pare fotek stamtad
Ale klimat nie ten sam co u nas... Tam nie ma ladu i skladu. Nie raz widzialem tam dzwony Podobaly mi sie tam dwie bmw e-30 No i czesto byla fajnie syczaca Asterka ktora startowalaw modlinie... Szkoda ze nie jezdzi tak szybko jak fajnie syczy
Pozdrawiam.

Hehe ze zawsze musisz mi zoomer szyki pomieszac, wiedzialem ze jak napisze w tym dublujacym temacie to ty w tym, nie chce mi sie tego przenosic, czu sie rano obudzi to zrobi porzadek . Pozdr

Ktos musi Tez sie zastanawialem w ktory topic uderzyc

Ano bylo sie tam pare razy Auta maja calkiem niezle, fotki na forum byly juz umieszczane.Ale zero ladu i skladu.Cud ze nikomu jeszcze sie tam chyba nic nie stalo
Hehe sorka Gallus ale usunalem tamtem watek bez przenoszenia twojego posta ;] chyba sie obrazisz

No tak ładu nie ma dolatego ze wydaje mi sie ze nie ma tam zadnego klubu tylko spotykaja sie znjaomki i nieznajomki, no ale tak u nas lepiej jest to zorganizowane, a na balicach mi sie podoba klimacik dobry, a sroki za dwa posty nieiwem czego mi wybiło dwa temaciki. Zomik widziales nasz klubik Tbg KRTT zaczyna sie robic cieakwie w tbg, furki powoli coraz ładniejsze mysle, ale zadziwia mnie to ze kolesie ktorzy maja po 18 lat prawko od paru miesciecy i robia cos takiego strona wypasik napewno lepsza od ktsw, wogole mi sie nie podoba ale sa gusty i gusciki, strona ktsw powstaje juz masakratycznie długo a tu kolesie zadziwiajac wszystkich stworzyli stronke w niecale 3 tyg, sa zajawieni na tuning. Dla zainteresowanych zucam adress http://www.krtt.prv.pl

Cytat:
2004-12-06 02:25:38, nomos pisze:
..., a na balicach mi sie podoba klimacik ...

Hehe Balice to inna bajka.To nie to lotnisko panie nomos . To o czym mowisz to stare lotnisko na Czyzynach w Krk.

Rybal hehehe ja czaje gdzie balice a gdzie czyzyny tego to mnie nie musisz uczyc napislalem w 1 poscie ze na lotnisku kolo akademikow politechniki czyli na czyzynach a balice to balice D

Cytat:
2004-12-06 02:25:21, rybaiii pisze:
Hehe sorka Gallus ale usunalem tamtem watek bez przenoszenia twojego posta ;] chyba sie obrazisz

Normalnie przesylam transatlantyckiego kopniaka . Juz prawie nic nie napisze panie Modzie . I mam nadzieje ze to byl przedostatni raz ;P.

A tak serio to przegladnalem wlasnie stronke i mam nadzieje ze sie to bardziej rozwinie czego im zycze. Drazni mnie troche ta nazwa, no ale jak chca tak niech maja. pozdr

Nazwa wiąze sie z wariatami ktorzy daja rowno po tbku, i dlatego kamikadze ale na poczatku nie lezała mi ta nazawa ale przyzwyczajenie