Czy zna ktos wlasciciela tego malucha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanie czy ktos zna wlasciciela tego maluch
prosil bym o jakis e-mail numer gg cokolwiek. Poniewaz mam problem z montazem klamek od audi i chcial bym sie zapytac jak On to rozwiazal

powiem Wam... dziwny ten maluszek... nie koajrze go wogóle... tak pół na pół jest... troszq zje*** ale patenty tez ma fajne ;]

Jak na plastix'a to dla mnie całkiem spoko.

Jeżdził u mnie po okolicach kiedyś właściciela nie znam niestety tj kiedyś oglądałem to auto na zlocie pod tesco, ale ogólnie potem był długi czas na allegro do sprzedania i na razie go nie widuje moze sie sprzedał dalej.

A nie widziales moze czy otwieral go za pomoca tych klamek czy poprostu atrapa i zrobiony motyw tak jak auta bez klamek. Bo kurcze mam juz wszystko wspawane tylko jest problem aby je polaczyc z zamkiem i jak rozwiazal problem z prowadnica od okna ktorą blokuje klamka i nie da sie otworzyc okna do konca

A dl amnie to jest shit kupa plastiku i tyle fujj

Otwierał tymi klamkami ale nie przyglądałem sie dokładnie nie wiem jak to było zrobione

Gościu chyba chciał żeby to wyglądało na więcej koni niż ma, i to jest właśnie tragiczne

Nie zebym sie tu do tego malucha chcial przypucowac ale gdzie wy tam KUPE PLASTIXU widzicie?? Lotka na dachu i pod zderzakiem ....

wszystko oprócz lotki na tak jakas dziwna ta lotka ani w oko ani w d***

mi sie w nim podobaja klamki i klapka wlewu paliwa a no i silnik oczywiscie

A zauwazyliscie ze lotka a gorze jest zrobiona z tej prowadnicy? Ktos sie nasiedzial przy nim...

Wzystko jest pieknie ladnie tylko PO Co mu ten wlot na masce(nie rozumiemi ludzi co robia cos takiego)

Dla mnie właśnie największy SHIT w nim to ten wlot na masce. Ale lakierek nawet nawet i silniczek .

Bo widzicie w swapie jak masz chlodniczke z przodu a z tego co ja tam sie doczyttalem to wlasnie ma ja z przodu to musza byc wloty, a raczej wyloty zeby sie nie grzal za abrdzo. a co do lotki to faktycznie duzo pracy musialo to kosztowac a i moje uznania za zamontowanie serwa. to raczej nie jest czesto spotykana modyfikacja

Pomoooożcie patent na te klamki znależć a nie boba oceniacie
Bo marcin nigdy z warsztatu nie wyjedzie

Patent jest taki ze sie wspawuje caly element klamki od jakigos auta tutaj jest chyba od audi taki zestawy klamek mozna kupic w katalogu D&W bodajze 199€

Klamki to ja juz mam wspawane i zamontowane tylko problem polega na tym ze szyba blokuje sie o klamke i nie moge otworzyc okna dalej. A drugi problem jest taki ze musze prawdopodobnie zalozyc kompletny zamek od audi poniewaz w maluchu jest inne rozwiazanie.

[ wiadomość edytowana przez: marcin126rulezz dnia 2004-12-07 19:02:54 ]

Mam prozbe do kogos z Bielsko Bialej czy mogl by podjechac do Ecusofta i zapytac sie o tego malucha. Dostalem e-maila od AŚ i napisali mi ze wlascicielem fiata jest ktorys z pracownikow Ecusofta czyli wedlug artykulu Rafal Hajost. Probowalem sie dodzwonic ale nikt nie odbieral.

Bylbym bardzo wdzieczny za informacje

niewiem czemu wszyscy na tym forum czepiaja sie tzw"plastikuf" ktos mial taka wizje przerobienia boba i tyle a szacunek dla niego za poswiecenie i wlozona prace w to by taki efekt uzyskac

pozdro

-----------------
Franky Garage