Www.carmageddon2.prv.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Ten wątek nie będzie związany z polonezami ale grami komputerowymi typu samochody.
Zapraszam wszystkich na http://www.carmageddon2.prv.pl jeżeli jesteś uzytkownikiem tej gry to zapraszam na rajd. Więcej informacji na temat RAJDU znajdziesz na naszym oficjalnym forum. Zapraszam wszystkich na mojąą stronke. Moją 1 stronkę.

Jak wspominalem wczesniej dla miłośnikow tej gry zapraszam na http://www.carmageddon2.prv.pl

Ale zapraszam na forum:
http://www.carmageddon2.prv.pl/forum.html

Zmienione forum!

Wkrótce powstanie następny serwis o FSO
fsoautomotor
W tej chwili są zbierane info dla witryny, a forum zostanie takie same jak na powyższym serwisie, i oceniajcie go tutaj.

Pozdrawiam
CAr

Cytat:
2004-06-02 20:33:24, car pisze:
Wkrótce powstanie następny serwis o FSO
fsoautomotor

przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać

car - cóż to za nazwa ? rozumiem że budujesz konkurencje dla nas

A może założymy jeszcze ze czterdzieści forów:
fsoauto,
fsomoto,
autofso,
motofso,
autofsomoto,
fsofso,
Polonez Polska FSO,
FSO Polski Polonez
itd, itd..................?

Czy wszyscy za wszelką cenę muszą zaistnieć?

nazwa nazwą ale co tam!!
Jak pisal WFO to musi byc fsoautomotor ale GDA nie jest to smieszne ale konkurencje to napewno.

A co z carmageddon2.prv.pl ??

Cytat:
Jak pisal WFO to musi byc fsoautomotor

A nigdy w życiu,
fsoautomotor to Twoja nazwa, ale pozostałe które wymieniłem i inne, których jeszcze nie wymieniłem, są moje.

Cytat:
2004-06-02 21:21:51, WFO pisze:
Cytat:
Jak pisal WFO to musi byc fsoautomotor

A nigdy w życiu,
fsoautomotor to Twoja nazwa, ale pozostałe które wymieniłem i inne, których jeszcze nie wymieniłem, są moje.

Spox nio nei wiem jaka nazwe mialem dac ale co tylko zostalo. eh musze banner zrobic aby GAD umiuescil w linkach buehehe

Cytat:
2004-06-02 21:17:00, car pisze:
ale GDA nie jest to smieszne ale konkurencje to napewno.

Spoko życzę powodzenia

tylko nie bardzo teraz pasuje Tobie nazwa naszego klubu pod avatarem

Cytat:
2004-06-02 21:37:45, GDA pisze:

tylko nie bardzo teraz pasuje Tobie nazwa naszego klubu pod avatarem

Adres niedoścignionego ideału ...

A tak na serio to myślałem, że im więcej nas tym lepiej dla FSO. Łatwiej trafić na jedną z 200 stron o tej marce niż na jedną dużą. Czy każda strona musi być od razu wielką konkurencją ?

grabię sobie, co ?

Cytat:
2004-06-02 22:23:17, -Wilu- pisze:
Czy każda strona musi być od razu wielką konkurencją ?

czy wielką to się okaże dopiero, a ja przecież nie postawiłem tego faktu na ostrzu noża, przecież mamy wolność słowa i wyboru, klubów FSO może być setki ja tego absolutnie nie neguję
tylko czy aż tylu nas jest, aby obsłużyć je wszystkie ?

i dodam abym dobrze był zrozumiany że mnie jedynie nowa nazwa rozśmieszyła bo skojarzyła mi się raczej z klubem motorowym a jak wiemy FSO wypuściła tylko jeden model motoru

Cytat:
2004-06-02 22:52:01, GDA pisze:
czy wielką to się okaże dopiero, a ja przecież nie postawiłem tego faktu na ostrzu noża

Liczyłem na jakąś ostrą polemikę a tu moja intryga się rozlazła. Idę założyć wątek "Daewoo i jego zasługi dla polskiej motoryzacji"

Za zasług daewoo należy wymienić po pierwsze... no nawet pierwszej zasługi nie moge znaleźć, a znalazłem rozpieprzenie polskiego przemysłu motoryzacyjnego

Cały czas się słyszy, że koreańce spieprzyły to i tamto ale najtrudniej jest powiedzieć, że my też nie potrafiliśmy pokierować FSO i zostało nam tylko ratowanie się prywatyzacją.

Odświerzam swój staaaaaaaaaaaaaary temat:

tamten FSOAUTOMOTOR czyli pomysł nie podobał mi się, stworzyłem forum i niedawno też z niego zrezygnowałem

co do CarmageddonII to powstała nowa odsłona serwisu.

przypomnę adres

www.CarmaGeddonII.PRV.PL