Jak naprawic stacje dyskietek :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ale jaja niezly temat Jak naprawic stacje dyskietek
TU

Dobree ...
Ciekawe jak by opisali proces tankowania paliwa

Zastanawia fakt, czy oni jaja sobie robią czy są autentycznymi kretynami :| Ja to bym takim ludizom doradził kupić nową stację dyskietek i wypieprzyć kompa - będzie to bezpieczniejsze dla wszystkich...

Wyobraźcie sobie jakbyście chcieli takiemu wytłumaczyć lub co gorsza dowiedzieć się od nich jak np. ustawić zapłon w gaźnikowcu... (Ja wiem co to za uczucie - tłumaczyłem na wakacjach znajomemu co zrobiłem, że jego motorower zapalił... )

Poza tym - tamte wypowiedzi zakrawają o listy "Kochane Bravo, co robić?" (Czytaliście ten o kaszance? :| Był dosyć sławny...)

hehe z takim doradztwem to ten Kolo bedzie musial wziasc sobie pozyczke w banku bo okaze sie ze ma tez zepsuty TV, DVD, lodowke i auto.lol

Hehe no tak obiektywnie patrzac to wiele sposrod tych osob sie nabija i to dosc niezlym humorem sie wykazuja: " Trzeba taki łańcuszek załozyć na rękę z jednej strony a z drugiej podłaczyc do rury. Rura powinna być metalowa i częściowo wkopana w ziemię". Buahaha . Ale co niektorzy niestety sa zalosnie niedorobieni , takim najlepiej powiedziec jak przychodza do serwisu, ze jak nie zrobia czegos szybko to im wentylatory z niewiadomych przyczyn osiagna predkosc swiatla i wciagna w dziore czasoprzestrzenna inne bebechy w blaszaku . Oczywiscie biorac za to skromne 200zl . To nie tyle jest niewiedza, co ogromna chec wiedzy, tylko ze w glowce fju bzdziu . A naprawa flopa to kwestia cierpliwosci o znajomosci glownych z nim problemow, jak wiadomo gdzie znalezc czesci na gieldzie, to max za 8zl mozna bo naprawic . Pozdr

Kaszanka miazdzy rozgotowana

A co do tych rad to w poneidzialek an pracowni sam wymienilem naped dyskietek !!!!!!
Bo tamten naped jakis !!!!@#$ zapchał guma do zucia.....
Zajeło mi to z rozkreceniem obudowy 5 minut..... i zrobilem za friko..... ps. Dzieki takim ludziom mozna np zarobic sporo kasy ....