Modele lad na klubowej (kontynuacja z forum autolady)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich -> też już jako forumowicz z motonewsa. Teraz już nie muszę (chyba??? ) się obawiać, że wątek odnośnie materiału na klubową z modelami wszystkich ład zostanie wykasowany.
Na razie tytułowa strona jest już gotowa, trzeba tylko uaktywnić linki i zamieścić wszystko, co miało być w tych linkach.
PS. Wszystkie sprawy odnośnie tego materiału na klubową zgłaszajcie tutaj).

Pozdrowionka: Miły

Łelkam tu motonjus Miły, jak to mówią za naszą granicą.
Tutaj można sobie spokojnie pobajdurzyć na bajdurce 5-strunowej (chyba, że ktoś boi się demonów)...

miły nie musisz się tak spieszyć !
jak narazie to i tak stronka nie działa bo soop zmienia providera i nie wiem dokładnie kiedy działać będzie
Pozdrawiam

Miły mam pytanie odnośnie twojej stronki o modelach Ład - czy uwzględniasz w niej tylko podstawowe modele czy zachaczasz również o rarytasy jak Łady z silnikami Wankla, diesla itp.

Powinieneś zobaczyć też na to :

http://www.servocomp.ru/evo2/lada_vfts.htm

czyli na Ładę w oficjalnym sportowym wydaniu. Poszukam jeszcze czegoś podobnego o o rajdowych 110, 112 itd.

swoją drogą fajnie to wygląda :

Jak potrzebujesz jakiejś pomocy to PISZ !!!

Pozdrawiam

Kondrad - oczywiście, że wankle też uwzględniam. Uwzględniam wszystkie typy ład: sportowe, wankle, podstawowe, te nieprodukowane, prototypowe - no dosłownie wszystko. Bardzo żałuję, że na razie nie mogę Wam tego pokazać (przesyłając e-mailem) bo to za dużo problemu będzie -> jeżeli przyślę e-mailem, to będzie trzeba wszystkie pliki zdjęć przesyłać w załącznikach. To za duży problem niestety będzie, bo plików jest bardzo dużo. Ale robie to materiał. Konri - jeśli chodzi o grupę dziesiątka to modele są wszystkie: 21101/21102/21103; 21110/21111/21113; 21120/21122/21124. To wszystko są modele podstawowe, które przygotowuję. Modele ponadpodstawowe z grupy "10" też robię: 21103 120 TMS, 21106 2.0 GTI (silnik opla), 21108 Premier, 21109 Konsul, 21116 4x4, 211134 Tarzan 4x4 i 21127 Sport. Wszystko opracowuję.
Opracowuję też samary z silnikiem wankla i 2107, 2105 i 2104 też wankle oraz 2101. Te wszystkie modele były wyposażone w wankle (innych nie było). Także będzie wszystko.

Kondrad - dzięki za pomoc, mimo, że mam wszystkie zdjęcia wszystkich modeli (i podstawowych, i niepodstawowych), to Twoje też z miłą chęcią zamieszczęW każdym razie pomyślałem o wszystkim i wyprzedziłem Cię.

Aha, przez trzy dni nie odzywałem się i tym samym nie robiłem materiału na klubową z powodu awarii kompa (poszła płyta główna). ALe to wróciło już do normy i znowu jestem z Wami
Sory za te długie i nudne zrzędzenie

Jak to dawno sie zaczelo i ciagle nic ;o)
Mily popraw sie, tylko szkoly nie zaniedbaj.
jasiu

Teraz już ostatnie korekty tekstów (tych które mam po polsku) robię. Niektóre rzeczy muszę skrócić, niektóre poprawić (żeby były zrozumiałe) itd. To po prostu takie małe poprawki. Ale cały czas robię przy tej stronie, teraz też nad tym siedzę, a w międzyczasie przeglądam forum. także cały czas coś się dzieje. A to że ciągnie się długo - niestety rzeczywiście jest taka w mordę kopana prawda. To już rok się ciągnie, bo w październiku 2002 zaczełem. Sory, że tak długo, ale to już naprawdę końcówka. miły

Witam ponownie. I już mówię jak sprawa wygląda. Otóż teraz po prostu muszę ustawić polskie znaki.
Jak to zrobię to będzie taki pokaz przedpremierowy, gdzie Wy będziecie mogli zobaczyć to, się wypowiedzieć, co ewentualnie zmienić itp.
No a następtnie to już tylko ostatnie teksty wysłać do tłumaczenia. W tym czasie kiedy będzie się tłumaczyło ja dokonam tych ewentualnych zmian, które ewentualnie zaproponujecie.
A jak już teksty będą przetłumaczone, to wrzucam je na stronkę i wsio.

Czyli mówiąc w skrócie plan pracy jest następujący:
1. Wstawić polskie znaki
2. Wrzucić to co jest na serwer, rozpatrzeć ewentualne propozycje, uwagi ze strony klubowiczów
3. Dać ostatnią partię tekstów do przetłumaczenia, jak już będą przełożone to wrzucić je na serwer i oficjalnie zaprezentować dział modele.

A więc zabieram się do roboty.

Jestem przy poprawianiu niepolskich "hieroglifów" na polskie znaki. Także ludziska, please, dajcie mi jeszcze kilka dni czasu na to, żebym mógł Wam pokazać w sieci efekt tej pracy.

przeca nikt cię nie pogania... rób swoje. nie ma pośpiechu.

Panowie, pewnie niektórzy są ciekawi jak tam idzie robota. Więc chciałbym powiedzieć, że dzisiej to wszystko pierdylnę na serwer i będzie można zobaczyć moje ostatnie dokonania. A to już naprawdę końcówka, jeszcze będę musiał znaleźć parę tekścików i potem się to przetłumaczy na polski i to będzie wsio - wtedy już będzie oficjalna premiera. Bo na razie to taki pokaz przedpremierowy. Także dzisiej będę wgrywać, a jutro czy pojutrze (zależy jak szybko uda się wgrać na serwer) Wam pokażę.

Sprawdz tez stare linki(tj. te co zrobiles wczesniej) duzo nie dziala.Zawiodlem sie pare razy...
Ale jak popracujesz to powinno byc Oks.

Fleszer, tym akurat się nie sugeruj, bo jak ciągle w budowie to jest bałagan. Możliwe, że te stare linki wykasowałem i dlatego nie działają. Teraz wgrywam nowe linki i jak już będą wgrane, to mam nadzieję, że będą chodzić.

Aha i jeszcze coś. Jak wgram na serwer, to wtedy oczywiście zapowiem na forum i oczywiście za pośrednictwem forum każdy będzie mógł powiedzieć, co należałoby jeszcze poprawić, co mu się nie podoba.... Tak więc będziecie mogli mi nawpychać: "Miły, ta twoja strona to kompletne dno", "Na ładach to ty się gówno znasz", "Co za beznadzieja", "Same pierdoły na tej stronie" etc. itp. itd.
Aha, a tak poważnie jeżeli będą jakieś uwagi z Waszej strony to oczywiście rozpatrzę i jeżeli będzie taka możliwość - poprawię.

Panowie, już jest wgrane na serwer, tylko wyszło drobnych kilka niedociągnięć, które muszę poprawić. Ale jutro podam linek do stronki.

No i witam po raz kolejny w tym wątku. Uporałem się już z większością problemów, tzn. wszystkie linki już mi chodzą, wszystkie zdjęcia się wyświetlają. Pojawia się tylko jeszcze drobna mam nadzieję usterka.
Otóż Panowie mimo, że w kreatorze polskie znaki ("ś", "ć" itp.) się pokazują jak trzeba, to w przegląrce są mimo to jakieś dziwne znaki. I nie wiem kurde molek co jest. Bo tak: w przeglądarce kodowanie jest ustawione na środkowo-europejskie (czyli takie jak powinno być), w kreatorze też mam dobrze ustawione. A mimo to gdy odpalam moją stronę w sieci, to kurde molek polskie znaki się nie pokazują. Aha i to jesttylko w przypadku mojej strony, na innych stronach tego nie ma. Jeszcze tylko z tym problemem muszę się uporać i Wam pokażę przedpremierowo stronkę.

Albo dobra, nie będę Was przytrzymywał. Zróbmy tak: na razie są jeszcze błędy z tymi polskimi znakami, ale mimo to wejdźcie na stronkę i zobaczciejuż teraz. Ja te polskie znaki jeszcze poprawię. W każdym bądź razie jak to teraz zobaczycie, to od razu słucham Panów - po kolei walcie co Wam się nie podoba, jakie zauważyliście błędy, co poprawić itd. Tylko oczywiście nie musicie już mi mówić o tych polskich znakach bo to wiem.

A zatem: przedpremierowy pokaz modeli - zapraszam. No i jednocześnie jak mówilem - słucham Panów jeżeli chodzi o opinię co Waszym zdaniem poprawić, co się nie podoba itd.

Sorki, wiem, że już trochę natrętny się robię, no ale kurde molek ludziska - powiedzta coś! Jak oceniacie stronkę? Co Wam nie pasi? Bo nie wiem, czy może nie chcecie tej stronki i ona Was nie interesuje? A może nie macie żadnych zastrzeżeń i stronka jest OK? Ja nie wiem, weźta ludzie się odezwijta, bo później jak to ma być wgrywane na stronkę klubową, to już wtedy ja nie będę miał możliwości zmienienia tego, co Wam nie pasi.
Wiem, że wkurzam, ale jakiś czas temu były pytania jak tam budowa stronki, pamiętam Andrzej_Kraków pytał, a teraz co...? Jak ja chcę pokazać z własnej inicjatywy efekty, to ludziska się nie interesują. Zupełnie na odwrót jak być powinno.

CHOLERA MIŁY ALE SIE NAPRACOWAŁES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wygląda to naprawde niezle-dla mnie rewelacja
G R A T U L U J E!!!!!!!!!!!