MotoNews.pl
6 WESOŁYCH ŚWIĄT !!! (75366/18) - NT

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wszystkim użytkownikom i fanom Toyoty Życzę Wszystkiego Najlepszego,Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia ,całej fury prezentów pod choinką, jak najmniej defektów i najniższych w Europie cen etyliny w nadchodzącym 2005 roku

Życzę Wszystkim wesołych, radosnych, spokojnych, zdrowych, obfitych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz bogatego i hojnego świętego Mikołaja.

Tym z Was, z którymi nie spotkam się na forum przed końcem roku, życzę już teraz udanej zabawy sylwetrowej oraz szczęśliwego Nowego Roku 2005, oby nie był gorszy od bieżącego i przyniósł Wam spełnienie wszystkich marzeń i nadziei.

...wzajemnie...and happy New Year!

i ja się dołączę

Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego 2005 Roku.

A ja Wam życzę radosnych, spokojnych, białych pełnych miłości i pokoju Świąt Bożego Narodzenia a w Nowym Roku 2005 samych sukcesów i pomyślności!! Niech ten Nowy Rok będzie 100 razy lepszy od poprzedniego!
Wkurzona Madzia

Zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wspaniałego, pomyślnego, zdrowego, szczęśliwego Nowego Roku 2005
życzy Tojotka

Wzystkim sympatycznym Koleżankom i Kolegom, życzę Wesołych Świąt!
A Waszym Toyotkom dachu nad dachem i puchowej śniegowej pierzynki.

Kafar

Kafarku juz jest taki ątek w technicznym

ale za życzenia dziękujemy!!

Wam i Waszym Toyotkom- Ciepłych i Spokojnych Swiąt!
życzy Kafar.

Właśnie zauważyłem
I też się tam dopisałem.

Madziu, bardzo się starałem żeby wątek był w dobrym miejscu...

Pozdrawiam

Kafar spoko powinien być w Off Topic ale w Technicznym ma większe powodzenie Pozdrawiam!

Dokładnie, dokładnie, wesołych Świat!

Wesołych Świąt wszystkim Toyociarzom i Ich rodzinom!

[ wiadomość edytowana przez: yaga dnia 2004-12-23 16:41:36 ]

Witam

No wiecie jak to ze mną jest Już sam fakt, że pisze w tym wątku mówi sam za siebie...

Wesołych Świąt

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego roku 2005