Czego używacie do pielegnacji skórzanej tapicerki ?? :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie

z tym pytaniem to do drogerii albo do garbarni

A z jakim pytaniem tutaj?

idz do drogerii albo do dzialu drogeryjnego w supermarkecie i tam zapytaj!!! ja uzywam takiego balsamu do skory firmy "buffalo" nadaje sie do kurtek i do mebli to do tapicerki samochodowej pewnie tez.

Chcialem uslyszec opinie uzytkownikow a nie tych co sprzedaja i wciskaja wszystko. Pozdro

Dołączam się do pytania bo chciałem zabezpieczyć sórę przed zimą

Kiedyś w AMWAY był taki dobry płyn, drogi ale fajny, nie był typowo do samochodów, no hmm ale ja czyścilem kurtkę a sąsiadka komplet wypoczynkowy, czyli jedo i to samo.

Witam
spróbuj użyć Max Clean. Dzisiaj przejechałem po siedzeniach. Podukuje go amerykańska firma CYCLO. Rewelacja. środek jest w formie pianki, psikasz i czekasz pare sekund i wyciąga ci cały brud jaki masz w skórze. do tego nawet nieżle pachnie. Polecam.

witam nie wiem czy jeszcze aktualne pytanie znalazlem je wlasnie teraz hmm
pracuje w dziale skurzanym a w zasadzie w meblach tapicerownych najprosciej jak masz w imiescie albo gdzies w poblizu salon meblowy najlepiej meble kler oni maja takie fajne mleczka do czyszczenia skóry i mozna chyba kupic kiedys szło bynajmniej a jak nie to ci doradza co i jak nie mów ze w samochodzie powiedz ze meble mozesz, kiedys nawet mozna było wychaczyc to gratisowo ale teraz nie wiem.
a jak cos to doradza dokładnie co gdzie i jak kupic a jak chcesz nazwy dobrych srodków to ja ci sie postaram takie cos dostarczyc znaczy sie nazwy i gdzie mozna takie cos kupic wiem ze nawet dosc dobrym srodkiem było mleczko producenta Arra papuga na etykiecie. pozdrawiam Yoshimura

edit jeszcze można używać silikonu w sprayu wiem to smiesznie brzmi ale takie cos jest wlasnie do pielegnacji skory bardzo dobrze sie sprawuje

[ wiadomość edytowana przez: Yoshimura dnia 2004-12-28 23:48:23 ]