Stegny 10.I - spot??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A może małe spotkanko okolo 23:00 na Stegnach (parking do nauki jazdy). Co wy na to???
Ja wpadnę, może i Jeżyk podjedzie

Co tak późno...problemy z zaśnięciem ?

Zoltar mam nadzie ze wpadniesz rowniez do mnie nawet ci furteczke otworze
Pamietaj masz dotknac tylko zderzaka i PIONEER jest twoj mysle ze jedyne na co cie stac to

Cytat:
2003-01-10 15:31:07, Pycel pisze:
Zoltar mam nadzie ze wpadniesz rowniez do mnie nawet ci furteczke otworze
Pamietaj masz dotknac tylko zderzaka i PIONEER jest twoj mysle ze jedyne na co cie stac to

Spoko...

Pożycze malucha od sąsiada, otwierasz furtkę, ja lece tym pociskiem do auta, otwieram szybkę i pioneer jest mój...tak ?

ja podjadę po 23:00 na chwilę, jak ktoś będzie to fajnie

Jestem na 100% !!!
KayJay też będzie!
Zapraszamy innych Warszawiaków !!!

MAM ZNOWU INET!!!! ... i bede

I po zlocie ..

warto było, miła ciepła atmosfera w mroźną noc

Byłem Ja, nasz fotoreporter Jeżyk, Tomek M. i KeyJey, dla mnie było eXtra

Cholera, nie możecie dawać znać o tych spotach trochę wcześniej, np. o jeden dzień? Z chęcią bym przyjechał.

No to może w piątek za tydzień??? Co wy na to?? Bo ja jestem za

Ten Zlocik wyjątkowo coś w sobie miał... na żadnym do tej pory się tak nie uśmiałem
Poza oglądaniem swoich fur i wymianą spostrzeżeń na różne tematy ćwiczyliśmy obrót 180% w ciągłej jeździe oraz paliliśmy gume na lodzie

Zastanawiałem się czy przypadkiem nie zrobić z tego materiału do kolejnej galerii na mojej stronce, ale stwierdziłem jednak, że fotki są tragicznej jakości ze względu na to iż było zbyt ciemno na robienie zdjęć, w związku z czym wżucam tylko tymczasowo na Forum aby każdy se mół zobaczyć...

Zielone postojówki Krzyśka-Diackon'a

Na pierwszym planie mój wiśniowy, potem wiśniowy Tomka Mydłowskiego, następnie srebrny Krzyśka-Diackon'a i ostatni KeyJey'a

Welurowe fotele KeyJey'a z żadko spotykanym pokrętłem do otchylania oparcia zamiast wajchy

Espero KeyJey'a

Espero KeyJey'a

Espero KeyJey'a

Espero KeyJey'a

Espero KeyJey'a

Nowe pokrowce Tomka Mydłowskiego

Nowe pokrowce Tomka Mydłowskiego

Espero KeyJey'a

Espero KeyJey'a

Espero KeyJey'a

wnętrze Krzyśka

wnętrze Krzyśka