| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Robi200 Miłośnik FSO Warszawa 200 Warszawa | 2004-12-18 22:01:34 Ja sobie wlaśnie kupilem karetkę 125p, natomiast wiem od kolegi, że w Konstancinie kolo Warszawy sluży jeszcze poczciwa Nyska, pewnie lada moment pójdzie na zlom, więc można by ją zaklepać. a Moją karetką was kiedyś odwiedzę jak już będzie zrobiona. pozdr. |
Robi200 Miłośnik FSO Warszawa 200 Warszawa | 2004-12-18 23:58:44 taki polonez niedawno byl na forum i byl do sprzedania, Co do karetki w Konstancinie to nie za bardzo mam teraz możliwości może sam spróbuj wyszukać tam telefon i telefonicznie coś zalatwić. wiem też że do niedawna w Cieszynie byly dwie nyski karetki |
frezzer Polonez Cargo+ Siemianowice | 2004-12-19 00:13:27 moja furka nigdy karetką nie była ale i tak nie oddam Ale na przetargach jeszcze mozna kupic (po)karetki (cargo) Bo jak doskonale wszyscy pasjonaci wiedzą seryjnych karetek na bazie caro byly dwa rodzaje - czyli hit - Cargo (Grójec) i wersja druga - czyli odłam mysłowicki (mysłowice) - nazwy handlowej nie pamietam. cargo MR99
cargo MR94
i wersja mysłowicka w wersji plus ale tez istnialy wersje na zwykłym caro ![]() |
frezzer Polonez Cargo+ Siemianowice | 2004-12-19 00:17:56 Co do poszukiwań Honkera sanitarnego to w wojsku jeszcze troche takich jezdzi tylko nie takie umalowane jak na fotce a pod maską jedynie słuszny silnik |
frezzer Polonez Cargo+ Siemianowice | 2004-12-19 00:38:33 No chłopaki z Mysłowic sie starali ale ... jednak jakos wykonczenia i spasowania lezy po stronie Grójca... sorry Autoform ale wam najzwyczajniej nie wyszło. Ale jako eksponat do muzeum jak najbardziej poszukiwany, bo jest to czescia histori ratownictwa |
BatmanPL Kraków | 2004-12-19 00:45:43 Zgadza sie jak i ten garaz w ktorym stoim
![]() |