MotoNews.pl

Jakiej muzyki słuchacie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie.

Ja słucham zazwyczaj co mi w ucho wpadnie, ale szczególnie techno, trance, hh.

Ja tak sao wszystiego po torchu nawet disco polo lubie i mam na cd ale co bardzo lubie to muzyke dance i techno

jak wyzej, tzn nizej...tak jak Bartek hahaha

Ja w zasadzie słucham wszystkiego
Kiedyś byłem fanatykiem techno i house'u, ale teraz te klimaty jakos przestały mnie pociągać...
Najbardziej lubię cięższe czarne rytmy (ale nie tylko cięższe), a na pierwszym miejscu stoi u mnie Cypress Hill no i Everlast Lubię też cięższe brzmienia z gatunku Rage Against The Machine czy Beastie Boys.

Moim zdaniem wszystko zależy od okoliczności i nastroju
Na weselu nie ma to jak disco polo

Rammstein, Nightwish, Disturbed, Van Halen, Doda Elektroda
Ogolnie ciezsze klimaty od Judas Priest przez KATa do Sphere`a
A w chwilach beztroski ponad wszystko kocham music z szalonych lat 60 i rock&roll`a

Judas Priest miałam okazje sluchac, lubie tez czasem RATT, Antrax, Pretty Maids (dwie koje ulububione piosenki to "Eye of the storm" i "Clay"), Evanescence, Rasmus, Within Temptation, Iron Maiden (The wicker man-moja ubiegloroczna piosenke sylwerstowa), Metal Church, David Lee Roth, FNM, Guano Apes, CREED, HIM, i jest taka jedna mocna moim zdaniem Testament -DNR .... ale wszystko zalezy od nastroju wiec i muzyka "radiowa" nie pogardze, jak i latami 80-tymi nie rockowymi

Aa, ja zapomniałem dodać Psycho Realm
I tym razem wiem, że nie każdy nie wie o co chodzi

Ja wiem ja wiem i wiesz, zdobylam ostatnio ich piosenke "mariuana" bo tylko to mi sie udało

O, nawet jej nie kojarzę... Ale pewnie mam
Jak chcesz to Ci mogę powysyłać jeszcze jakieś

Pytanie.. pewnie ze chce, zawsze to cos innego Chyba ze masz cos innego co Ci sie tez podoba to chetnie poslucham w czym gustujesz

Teraz nie mam zbyt różnorodnej muzyki, pół kolekcji przepadło
Ale to w sumie dobrze, odświeżyły mi się zbiory

Może chcesz coś Everlast'a? Mam jedną płytkę w mp trójkach
No i całą dyskografię Cypress Hill i Rage Against The Machine, więc w sumie ilościowo jest w czym wybierać

To poprosze z kazdego zespolu po jednej piosence.. powiedzmy nr 2

OK, Everlasta mam tylko jedną płytkę, więc kawałek nr dwa (przyznam, że chyba mój ulubiony), a z reszty biorę drugą płytę, drugi kawałek
Wait for delivery!

To czekam., a czekajac poslucham sobie U2 "A man and a woman".....true love never can be rent.. lala... Ma ktos moze ich nową płyte??

Już się wysyła... będzie na raty, bo poczta nie wydoli.

Odebrałaś już?
Wysyłam następne 2

Odebrałam, słucham

Poszły następne 2.
Jak wszystko przesłuchasz to czekam na dokładną relację

Słucham i ... podobny klimat jak dla mnie maja wszystkie.. ale nr jeden dla mnie to Rage Against The Machine (Bulls on parade), jako drugi Everlast razem z Cypress Hill
Dzieki Mac

Może to i racja że łączy je klimat... Niby są różne, ale jednak coś w tym jest.
Te 4 kawałki, które dostałaś mówią bardzo dużo o moim guście muzycznym Ale podkreślam: bardzo dużo, ale nie wszystko. Są też utwory i gatunki, które bardzo lubię, a są diamatralnie różne od tych... i więcej nie powiem
Jak już kiedyś mówiłem: wszystko zależy od nastroju...