Ile to moze kosztowac??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Mam takie pytanko: Mianowice w swojej Pandzie z 92roku mialem zalozona instalke gazowa i butla była cylindryczna. Niesety z powodu nie uwagi jedengo z kierowcow moja Panda odeszla na tamten świat. Moje nowe autko to skoda favorit. Chcialbym wykorzystac instalacje gazowa z pandy i przełozyc ja do skody. wiem na 100% ze musze zmienic butle na toroidalna.w pandzie byl gaznik z serii weberów a favorice siedzi chyba Pierburg (wynalazek autmatyczne ssanie). Gazownik powiedzial mi ze zamontowanie tej instalacji w skodzie bedzie kosztowac z papierem 900zl bo trzeba jeszcze pare duperelow oprocz butli zmienic. I czy to duzo??Czy mozna taniej?

jak dla mnie to jest to trochę za duża kwota - 900zł to prawie 2/3 nowej instalki to gaźnikowca

Jak dobrze poszukasz to do tej kwoty niewiele dołożysz i będziesz miał instalkę nową .Co do starej instalki to radzę dać ogłoszenie a chętny się na nią znajdzie (kwestia ceny ) .Sam jeżdże na takiej instalce już prawie cztery lata .
Pozdrawiam .

Do gaźnikowca 1000-1100 zł kosztuje nowa instalacja,takze za 900 to sie nie opłaci bawic w przekładki.