Jaki zbiornik gazu?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie, mam problem ponieważ w moim essim jest instalacja gazowa a butla jest w bagażniku ale zajmuje za dużo miejsca. Myślałem nad zakupem zbiornika w miejsce koła zapasowego ale co jak złapie gume? Są środki do wtryskiwania do opony łatające dziure ale podobno wulkanizatorzy nie chcą potem wulkanizować takich opon.
Pomóżcie

dojazdówke se zakup i po sprawie...........

ile razy w ciągu roku przebija Ci sie opona??jka jeszcz ewgoóle takie coś Ci sie stało?.....dojazdówke dla spokoju i bedzie gites....

pozdr

Popieram fana omegi. Co do preparatow w sprayu to nie pchaj sie w to. To jest po prostu rodzaj kleju w puszce pod cisnieniem. Inteligencji to on nie ma, wiec nie szuka dziry tylko zakleja WSZYSTKO! To ze opona jest po takim czyms do wywalenia to oczywiste. Razem z opona do wywalenia jest tez wentyl. Slyszalem o przypadkach, ze nie dalo sie tez doczyscic felgi. Rozwiazanie moze i nienajgorsze, ale jesli ktos ma detki.

OK, to dojazdówka, jak założe butle w kole zapasowym to zmieści sie jeszcze dojazdówka? chyba nie, tzn że będzie mi siejsce w bagażniku zawalała Poradźcie co robić

to zostaw butle jak ci dojazdówka teraz nie pasuje.......

może dojazdówke zmieścisz jeszczejakoś przy butli....to jest dośc małe...w bagażniku to zapodasz i bedzie git.........albo pod siedzenie se to wsadź......

pozdr

Miejsce na dojazdowke pozostawiamy Twojej inwencji tworczej