| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-12-10 01:55:27 Heh wlasnie ogladalem wiadomosci i okazuje sie, ze na maturze juz nie bedzie tradycyjnych ocen tylko oceny procentowe... heh swiat staje na glowie |
MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2004-12-10 18:26:12 ja tam popieram tylko procenty w butelkach wybić rząd |
Stoki_W-wa SYMPATYCZNY GOŚĆ AveD4-D/2109/FSO125ME Warszawa | 2004-12-10 18:45:20 Czyżby te procenty były nowym trendem naszego sojusznika militarnego-USA ? |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-12-10 18:54:50 MUSEL nie zalamuj sie zdasz ja zdawalem w maju mature balem sie strasznie tez mowilem ze nie zdam a okazalo sie ze zdalem i to nie najgozej.Wiec nie zalamuj sie matura to w 80% szczescie |
Huey KASIARZ BYŁA KOLOROWA SAMARK ... Gdynia | 2004-12-10 21:01:18
Fazi, ty, podobnia jak ja, zdawałeś tzw.starą maturę, MUSEL będzie zdawał nową, stara to rzeczywiście pikuś, zdawana przed nauczcielami, których znałeś, ale nowa- miałem to "szczęście", że przyszło mi zdawać maturę w 2002 roku, kiedy pierwotnie miała być wpowadzona ta cholerna "nowa matura", o tym, że jednak będę zdawał starą dowiedziałem się ostatecznie 3 miechy przed terminem i załapałem się na próbny egzamin w "nowym" systemie i mogę powiedzieć jedno, egzamin z polskiego był po prostu chory, reszta była znośna ale jeden język polski może zepsuć całą maturę |
MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2004-12-10 23:24:26 no wlaśnie ja bede zdawal ta nową maturę ,ktorą uwazam za chorą , pozdrawiam organizuje polowanie na ministrów |
krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-12-11 00:01:17 MUSEL! Mature zdasz na pewno!! Kwestia jest taka, jak Ci pojdzie!!! |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2004-12-11 00:15:38 A czy w nowej maturze nie ma matmy obowiązkowo?? |
Huey KASIARZ BYŁA KOLOROWA SAMARK ... Gdynia | 2004-12-11 00:42:08
Matma miała być obowiązkowa ale siem ministerstwo rozmyśliło |
krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-12-11 01:37:30 Musel: Zeby w zyciu tylko takie problemy byly jak matura Niedlugo bedziesz sie z tego smial. A nowa matura jest prostsza niz stara (przynajmniej z polskiego!) |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2004-12-11 01:41:22 Wolałbym pisać dwie matmy zamiast jakiegoś "innego"przedmiotu |
Huey KASIARZ BYŁA KOLOROWA SAMARK ... Gdynia | 2004-12-11 14:48:13
O ile nie zmienili jej od 2002 roku to się z tobą nie zgodzę za nic, dla ciebie może jest prostsza - studiujesz, zdaję mniem się, polonistykę, ale jak myśmy mieli to g.... zdawać to nie było osoby która by nie klęła, parę razy polonistka robiła nam taki egzamin próbny (sprawdzając go zgodnie z zasadami z kuratorium) i praktycznie nikt ani razu tego nie zaliczył, przyszoroczni maturzyści, miejmy nadzieję, będą jednak mieli lepiej - w końcu przez całe liceum byli do takiego egzaminu przygotowywani, ale dla nas, kształconym starym systemem, to była masakra |
MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2004-12-15 13:46:11 Panowie ten rząd totalnie oszalal ,dzis mialem warsztaty w szkolei przyszedl nasz instruktor i mowi ,ze rząd chce wprowadzic nowy rodzaj obrony pracy dyplomowej ,nietaki jak byl dotychczas np remont samochodu i prezentacja
tylko przychodzimy na warsztat siedzi trzy osoby w komisji dają jakis projekt do zrobinia .Egzamin ma trwac okolo 3 godzin i w tym czasie mamy wybrac narzedzia potrzebne do wykonania projektu ,wypisac kolejne czynnosci wykonania i zacząc wykonywac ,po ukonczeniu przychodzi czas na prezentacje I jesli wykonalo sie bdb przedmiot to mozna otzrymac 60 punktów ,a zeby zaliczyc trzeba miec 75 ,a 40 punktów mozna dostac za wybor narzedzi ,proces technologiczny i za prezentacjie .Po czesci praktycznej nastepuje czesc teoretyczna ,pisemna wg mnie to absurd bo przez trzy godziny nawet jak ktos umie robic to niezrobi szybko i dokladnie zadanej pracy ,chyba ze bedzie polegala na ogradowaniu plytki , wywierceniu otworu i nagwintowaniu go ,wszystko ręcznie niemozna uzywac narzedzi elektrycznych ja jestem za stara obrona pracy dyplomowej ,wtedy remontuje jakis stary samochód [ wiadomość edytowana przez: musel dnia 2004-12-15 13:47:25 ] |