Białe zegary

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może ktoś wie, gdzie można kupić białe tarcze zegarów do H.Accenta. Szukałem w wielu serwisach, ale niestety Hyundaia nie obsługują.

widziałem na allegro pare razy.. poszukaj zapytaj moze ktos zrobi 'na zamówienie'. poza tym. jak sobie rozkrecisz sam to bedziesz w stanie sam sobie zrobić

w sumie do hultaji to większość są rzeczy dopasowane z innych aut lub samoróbki

na allegro widziałem ale do lantry

moze ktos z was wie jak wymienic zegary w Accencie w wersji bez obrotomierza na zegary z obrotomierzem (wyprowadzenia sa inne) moze ktos ma schemat polaczen, lub juz sam wymienial?

Co do białych zegarów do Accenta - mam takowe, ale już się trochę zużyły (kilka lat, nie najlepsze wykonanie). A ostatnio rozmawiałem z gościem , który sprzedaje białe zegarki na Allegro - (jest z Krakowa), i mówił, że do Accenta 1995 r. (bez obrotomierza - bo go nie mam) zrobienie zegarów nie atnowi problemu - więc się na nie decyduję (cena, o o ile pamiętam 65 zł)

Witam.
Na Allegro można kupić do Accent białe zegarki i nie tylko. Rozmawiałem z gościem i on twirdzi, że może zrobić z różnymi napisami obrazkami itp.
Można sprawdzić tutaj:
aukcja.onet.pl/show_item.php?item=39011942
Pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-01-06 18:11:25 ]

Ja to bym cchetnie zobaczyl jakies dobre fotki takich zegarow oraz jak wyglada to podswietlenie w nocy, bo kombinuje z tym podswietleniem u mnie na niebiesko ale jednak rezultaty mnie nie zadawalaja a bardzo chce jakos zmienis swoje autko. Jakby ktos mial takie zegarki to niech gdzies zapoda zdjecia jak to wyglada zwlaszcza w nocy.
Pozdrawiam

Mogę wrzucić nocne zdjęcia z mojego Accenta (tylko nie wiem jak je wkleić do posta) Zegary jak już pisałem, troszkę się zużyły, ale myślę iż dadzą ogólny obraz całości

Acha, Mortek, istnieje też taka możliwość, że się umówimy gdzieś w Krakowie i zobaczysz to sobie na żywo

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-01-11 10:30:52 ]

a o to zdjęcia od Azaela :

MOze wiecie gdzie moge dostac DOBRE białe zagary do hyundaja lantra 1995 (bez obrotomierza)

a co powiecie na takie coś klik

mnie się to zajebiście podoba

No No nie powiem!
A tu macie cosik podobnego i to jeszcze z instrukcją jak wykonać.......Zegary...