Prosze o rade...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak wygladal bez butow:

A tak wyglada z nowymi koleczkami:

A teraz prosba o rade. Jaki kolor tych feleczek??

hmm ja bym tu dal srebrny metalic - przynajmniej jak swoje bede odswiezal to taki walne - czyli mniej wiecej tak jak wygladaja teraz...

bo polerowac na lustro to by Ci sie raczej nei chcialo

hmmm mnie osobiście podoba się ten kontrast tylko co bym zrobił to trochę zawiechę obnizył

U mnie pod Kielcami jest gosciu co chromuje rozne rzeczy podobno. Bierze 80 zl za 1m2. Ile metrow czy nawet nie wejdzie na taka felge??? Nie wiecie??

aa i jeszcze znalazlem takie graty do poldzonsa Chyba se zamontuje

Czarne lub zostaw jak jest !!! zajebiste fele

pozdr

biale odpadaja, do tego koloru nie pasuja.
wiec albo czarny albo chrom

Moim zdaniem biale pasuja jak ulal ale to kwestia gustu

pozdr

ja tez uważam że biały z ciemnym nadwoziem bardzo ładnie pasuje ale jak to przedmówca napisał rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje ma się podbac właścicielowie

A ja dzis bede zmienial moje orydżinal fso stalówki kolor rdzawy na takie znaczy na te bo wlasnie z tego toytoja je bede mial

Jak mysliie beda pasowac ?? Sa podobno z bmw aha no i czy moje stalowki wejda na ta toyke ??

pozdr

eno eno thanielos - calkiem sprytne koleczka - koniecznie potem wrzuc fotki poldzonsa jak juz bedzie w nowych kapciach

Oczywiscie wrzuce

A zapomnialem powiedziec ze w zwiazku ze zmiana kol bede mial opony do sprzedania DAYTON D100 (na mokre) kupowalem jakos na poczatku roku po 200zl za sztuke czyli komplet 800zl

oczywiscie sprzedaje taniej za kompel chce 500zl

pozdr

Voy: Zastanow sie nad kolorem grafitowym jasnym! Ja takie chcialem zrobic. Cos w stylu jak teraz toora ma niektore fele. Po pierwsze orginalnie i po drugie nie widac brudu na nich. A te fele nie czysci sie latwo.

Thaniel: a przymierzales te fele? Rozstaw srob pasuje??

Podobno pasuje zobaczymy dzis hihi

pozdr

Nie chce Cie martwic ale japonce poza honda chyba mialy rozsta cos kolo 4x113.5 a honda 4x100. Ale moge sie mylic

To stara toyka jest a felgi sa z bmw

pozdr

To powinny byc 4x100. Jak sie popiesci to wszystko sie zmiesci

Ali mam pytanko czy jak dam sruby takie zwykle tyle ze dluzsze to bedzie gralo ?? Nie bedzie zadnych problemow nie bedzie sie grzalo czy cos ??

Czy musze miec sruby plywajace ??

pozdr

To zalezy od otworow w feldze. Jak sa dosc szerokie (tak jak w Alpinach Voy i tych co mam na zbyciu) to starcza sruby do alufelg do poloneza. A jezeli bedzie ciezko je wkrecic to chyba trza by plywajace. Te sruby do alu maja przy glowkach takie stozki szerokie. I one duzo daja.

Ali szczerze to nawet nie wiem jak te grafitowe wygladaja... Jak masz jakies zdjecie felg o takim kolorze to wrzuc na forum jak mozesz.
Narazie to ida do piaskowania a pozniej chyba do chromowania...