INTER CAR NOWAK I ANWA - KRAKOW dalej olewają ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Chcialem zapytac czy tylko ja nie dostaje zadnej odpowiedzi od INTER CAR NOWAK z Krakowa i ANWY tez w Krakowie ?
Moze ktos pisal kiedys do nich a moze oni nie odbieraja wogole maili z pytaniami ?
ich adresy :
INETER CAR NOWAK - 031@toyota.pl

ANWA - komis@anwa.com.pl

Podali maile, bo musieli, co nie oznacza że będą na bierząco odpowiadać na wszystkie maile wysyłane na ogólną skrzynkę.

Jeżeli takiego maila odbiera panienka w biurze, to co ma Ci napisać w sprawie serwisu, albo komisu. MOże przekazać to koledzem który i tak ma urwanie głowy z klientami na miejscu.

Polska rzeczywistość.

Najlepiej dzwonić, albo pojechać osobiście.

Racja, tyle ze szkoda ze od pół roku nie odpisali na zaden mail, moze masz racje. , niech zlikwiduja adres e-mailowy do komisu i dadza sam tel. po co komus dupe zawracac tym adresem, jaki tak nie odpisuja.

Toyota Motor Polska wymaga takiego kanału do kontaktów z klientami, więc adres e-mailowy jest. Nawet działa A ze nikt tego nie czyta, albo czyta bez odpisywania, to już inna sprawa.

Rzeczywiście - nie odpowiadają ! I nie tylko oni. U Sowiera też mi kiedyś nie odpowiedzieli, w różnych firmach sprzedających np. części - jak wyżej.
Nigdy nie wyjdziemy z tego grajdoła, jak tak dalej pójdzie.
Pozdrawiam

PS
U Kolegi SerwisaSJ zawsze odpowiadają.

Nie ma co porownywac tych 2 firm !!!,anie sie rozpisywac o tym.
Odpisali mi w południe z Nowaka kilka zdań

[ wiadomość edytowana przez: Cromm dnia 2007-01-30 09:46:01 ]

Sprawa zalatwiona przynajmniej w Krakowie

[ wiadomość edytowana przez: Cromm dnia 2006-03-21 11:16:51 ]

Sprawa załatwiona to chyba zbyt optymistyczne założenie

Poczekajmy aż obaj dilerzy udzielą Ci wyczerpujących odpowiedzi.

Swojąd rogą nie możesz na stronach Toyki popatrzeć na komisowe auta w dziale PewneAuto???

No coż moglbym Wam sporo opowiedziec o krakowskich dealerach toyoty a w szczegolnosci o Anwie i ich olewajacym podejscu do wielu rzeczy miedzy innymi do odbierania maili... Jakby ktos chcial pelny obraz sytuacji to zapraszam na priv'a

Na razie spoko dostalem milego maila a co bedzie dalej zobaczymy...mam nadzieje ze sie polepszy

ja wysyłałem sporo maili z pytaniami w sprawie aut uzywanych Toyoty do róznych przedstawicieli w polsce i zawsze nastepnego dnia miałem odpowiedź na zadane przezemnie pytania.

Cytat:
2004-10-28 14:12:25, BabciaEwa pisze:
Rzeczywiście - nie odpowiadają ! I nie tylko oni. U Sowiera też mi kiedyś nie odpowiedzieli, w różnych firmach sprzedających np. części - jak wyżej. Nigdy nie wyjdziemy z tego grajdoła, jak tak dalej pójdzie. Pozdrawiam PS U Kolegi SerwisaSJ zawsze odpowiadają.

A właśnie że u Sowiera w Krakowie odpowiadają.
Trzeba tylko pisać na adres: office@toyota-sowier.krakow.pl
Od kiedy są niezależnym serwisem Toyoty to nawet mają niższe ceny.
Komis samochodów też mają (skupują w dobrych cenach!)

A JA MAM SZCZĘŚCIE NAPISAŁEM DO SERWISU ANWY I PROSZĘ SZYBKA I NIEZŁA ODPOWIEDŻ