MotoNews.pl

Jezyk w komputerze pokladowym...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko ... mianowicie chodzi mi o jezyk w komputerku pokladowym jest fabrycznie niemiecki a mnie nurtuje pytanie czy da sie go przestawic na polski?? jesli tak to prosze o pomoc i wskazowki jak to zrobic lub gdzie to zrobic we wrocku jesli ktos ma namiary... pozdr

ciekawe jak ten wątek sie rozwinie...........co ciekawego napiszą tu weterani

wkońcu jest ten wątek w duperelar więc nie powinno być.."nauczki"
ciekawe, ciekawe

a ASO zmienią Ci na jakiś rozsądniejszy,,,,,,polskiego chyba ni ma w opcyji

pozdr

Cytat:
2004-11-22 20:50:26, omegafan pisze:
co ciekawego napiszą tu weterani

to akurat pozostawię bez komentarza

----------------
tommas
jeśli odpowiedź omegafan ci nie wystarcza - poszukaj więcej na forum,
temat był poruszany wielokrotnie

Witam

Z tego co ja się oriętuje a chciałem już taką operację zrobić to nie ma problemu ze zmianą na polski tylko od rocznika 1998 tak mi powiedzieli w serwisie

Pozdrawiam

dzikei za info ale jest problem ja mam '97

Niestety , tylko do OMKI C badz nowego BC od 1998>mozna wgrac POL . Musi byc nowy rodzaj BC ktory juz ma support multilangue. Te wiadomosc otrzymalem w serwisie OPLA gdzie mi robili BC z niem na ang

Oczywiscie mozna sie pokusic majac czytnik pamieci EEPROM i zczytac zawartosc kostki BC pozniej jakims hexedytorem wyedytowac zawartosc pamieci i podmienic ang komunikaty lub niemieckie na polskie - wiaze sie to troszke z dlubanina wiec to mozna pozostawic fanatykom i ludziom ktorzy lubia dlubac w elektronice.

Ale jest to do wykonania

spoko dzieki ....

Może ktoś się orientuje... ile średnio kosztuje przeprogramowanie bc na język polski?

Cytat:
2004-12-16 00:20:35, andzuk pisze:
Może ktoś się orientuje... ile średnio kosztuje przeprogramowanie bc na język polski?

To zależy od ASO. Jak się dowiadywałem, to rozrzut był pomiędzy 60 a 150zł.