Większy zbornik płynu do spryskiwaczy???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy mozna założyć większy zbiorniczek w omie A . Mam dość ciągłego wlewania płynu a spryskiwacze nienależą do oszczędnych Jeszcze jedno pytanko, mam tylko jeden spryskiwacz podgrzewany (ktos kiedyś poprzerabiał )ale kabelki się ostały, gdzie to można dostac?

Cytat:
2004-12-30 18:15:48, koperrr pisze:
Czy mozna założyć większy zbiorniczek w omie A .
Jeszcze jedno pytanko, mam tylko jeden spryskiwacz podgrzewany, gdzie to można dostac?

W Omie A wszystkie były tego samego rozmiaru. Teoretycznie jakiś Adam Słodowy dałby radę , miejsce jest. Trzeba tylko pamiętać, że to tworzywo kiepsko się klei, można spawać na gorąco ale to rzeźba.

Dysze nie są drogie w ASO.

pozdr,
Robert

Cytat:
2004-12-30 18:15:48, koperrr pisze:
Czy mozna założyć większy zbiorniczek w omie A . Mam dość ciągłego wlewania płynu a spryskiwacze nienależą do oszczędnych Jeszcze jedno pytanko, mam tylko jeden spryskiwacz podgrzewany (ktos kiedyś poprzerabiał )ale kabelki się ostały, gdzie to można dostac?

mozna zalozyc z omy ktora ma spryskiwacze reflektorow, zbiornik ma 3 wyjscia na pompki, ale 1 mozna zaslepic

Witam!
Kiedyś się pytałem w sklepach o te spryskiwacze, nigdzie nie ma, można je dostać tylko w ASO, ok. 70zł sztuka. Ja znalazłem na szrocie za 10zł z Senatora.

pzdr.

Co do wiekszego zbiornika znalazłem wczoraj problem Zerwałem obicie klapy wyjąłem przewody i okazało się że ktoś dołożył nowy rozgałęziacz a ze starego wychodził jeden przewód z którego równo leciał płyn w klapę Poprawiłem i nagle mam ciśnienie w spryskiwaczach jak trza a co do spryskiwacza to kolega z forum ma poszukać POZDROWIENIA WSZYSTKIM I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU NIECH SZAMPAN LEJE SIĘ STRUMIENIAMI (szkoda że muszę być wtedy w robocie!!!)