Płocka grupa rajdowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od jakiegoś czasu mamy tutaj taką nieformalną organizację z siedzibą w internecie. Niby jeździmy w jednych barwach, niby razem trenujemy, niby skupiamy ludzi o podobnych zainteresowaniach, ale nikt nie chce placic skladek aby prezes mogl sobie isc na piwo

Sprawa wygląda jednak tak: z 4 aut które jeszcze w styczniu były z tych potencjalnie startujących są dziś 2 sprawne samochody, jeden się remontuję, a drugi się będzie budował. Na razie są same fiaty
Proszę się nie śmiać, proszę nie przeklinać - jakoś zacząć trzeba
Zarzucono nam tu na miejscu ze powinnismy sie nazywac płocka grupa kjsowa bo z rajdami nie ma to wiele wspolnego. I **uj.

Wiem ze jest juz pare grup rajdowych ze skrotem PGR ale to nie moja wina że Płock jest na literę Pe. Wybaczcie koleżanki i koledzy za pewne nadużycia z naszej strony.

Strona wymaga aktualizacji działu "załogi", także proszę się zbytnio nie przejmować. Dziś doszedł dział "filmy".

Jeśli ktoś się chce wymienić linkami to proszę pisać i się nie krępować. Od pół roku powstaje baner, wiec wymiana banerow niedlugo tez bedzie mozliwa.
I jest jeszcze cos takiego jak zaprzyjaznione załogi.

Szukajcie a znadziejcie - czy coś takiego
http://rajdy-plock.go.pl

Zapraszam(y).

PS>> płocka grupa rajdowa nie jest na sprzedanie
mogę prosić o przeniesienie tego na hydepark?

[ wiadomość edytowana przez: nds dnia 2006-05-09 16:31:11 ]

hehe to mamy PGR 2x powodzenia w walce na kjs... i z furkami bo z nimi to tak lepiej i gorzej bywa Może kiedyś sie spotkamy gdzieś w świecie wtedy zobaczymy który PGR ma większego POWERA

w chwili obecnej wszystkie traktory nam się popsuły wiec jest kiszka po całości

też tak macie?

NDS tu tu sie nie rozpisuj, bo ciagle na necie siedzisz , wklejasz cos, rysujesz, piszesz i takie tam pierdołu. weź sie za robote chłopie bo na jutro już nie zdązysz a;le na 18 czerwca w grudziadzu już by wypadało byc
a tak przy okazji
Link dla PGRów

[ wiadomość edytowana przez: bizer_trikolor dnia 2006-05-12 00:53:40 ]

Cytat:
2006-05-11 22:11:46, nds pisze:
w chwili obecnej wszystkie traktory nam się popsuły wiec jest kiszka po całości też tak macie?

nawet nie wiem, mój stoi od tygonia nie tknięty, a reszta sprzętu do orania dróg gdzieś tam pewnie pomyka w trzeba posadzić troszke rzepaku by było na czym jeździć

naprawiać i smigać, żniwa przyjdą szybciej niż nam sie zdaje

zaproście viznera on ma kultywator

Cytat:
2006-05-12 00:49:44, bizer_trikolor pisze:
NDS tu tu sie nie rozpisuj, bo ciagle na necie siedzisz , wklejasz cos, rysujesz, piszesz i takie tam pierdołu. (...)

takie studia

W chwili obecnej i tak już jestem dalej niż bliżej z robotą, bo skrzynia jest poskładana, silnik w połowie, nadwozie umówione na spawanie... tylko ciągle pieniędzy mi brak.

A jeden ciągnik z naszego pgru jest namiętnie reanimowany, na jutro powinien być zwarty i gotowy.

i tak sie zesra za brama

Cytat:
2006-05-12 11:05:49, ZoLt4R pisze:
i tak sie zesra za brama

Za bramą garażu czy działki?

nie no, działki oczywiscie

cholera nie chcial sie zesrac nawet wrocil i nadal gada, co z tego ze bez wydechu

cos zyebales panie ze sie nie zesralo za bramom

Cytat:
2006-05-12 01:35:36, bizer_trikolor pisze:
zaproście viznera on ma kultywator

SSIJ!
Dzisiaj poorałem troche betonke i spaliłem laka jak rasowy beciarz wiec chyba do PGRu sie nadaje bo zem choop ze wsi Prosze mnie umiescic w dziale zaprzyjaznione pojeby

Mnie też do tego działu, oczywiście z wiadomą fotką .

Dla zainteresowanych: zdjęcia z KJSa z Płońska (AK Centrum - 20/21.05)

Było kilka maluszków, duży fiat, polonez 1,8, łada i parę inny atrakcji

Jak ktoś chce duże foto to walić na priv.

Łooo, ta rozrysowana próba wygląda ciekawie - będą jakieś filmiki?

Łooo, ta rozrysowana próba wygląda ciekawie - będą jakieś filmiki?

Widze że jednak to był dobry krok z zaadoptowaniem hebli z Łady:

Mój teraz takie pozy przybiera tylko po hopie

Edit:
Ooooo, Maptek'owe Subi widze ambitny plan realizuje bo w regionie regularnie sie pojawia - jednak mieć kase to jest to...

Troche o tym Poldku można przeczytać >> TUTAJ <<. Okazuje się, że nie 1.8 tylko 2.0, mocy ponoć ~134kuce.

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-05-23 13:41:09 ]

Pierwsze zdjecia z dzisiejszego spotu/pojezdzawki PGRu

PGR w niepelnym skladzie - brak krowy, Rejsera boba i Nds Space evo 4 juz chyba

hehheehhehe Siwy madafaka kupil se skladaka i sie chwali We no lepij na ten weekend do wlocka przyjedz bede jezdzil po okolicznych elektrowiach wiatrowych to na 2 fury pojadzim I jeszcze moze potem sie dzies jakiego gryla zmontuje

no mi sie wydaje że niedługo i będziemy widziec daha w wykonaniu cypa

Siwy, Twoje Uno wygląda z tymi reflektorami jakby chciało powiedzieć "to ja, LeClerc"

ps. Szczeliłeś dacha?