Accent 1998r - były silniki 1,4?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie - były w tym roczniku silniki 1,4? Jakie to miało parametry? I jaki gaz do tego się zakładało?

Jest gdzieś wogóle stronka, na ktorej poznam dokładnie historię accenta? Jego faceliftingi, dane techniczne itp.? Skąd taka wielość lamp tylnych w accentach?

Chciałbym kupić to autko i poszukuję wszelkich informacji na jego temat. Forum przeglądam

Nie było takiego silnika w żadnym Accencie

z tego co wiem byly silnika 1.4 w acencie z 95 roku 98 r i chyba w ktoryms z lat 2000

Nie spotkalem sie jeszce z 1.4. 1.3 lub 1.5 no i wieksze. Mozliwe ze chodzi o przypadlosc rozgarnietych chadlarzy ktory wartosci 1.3 zaokraglaja do 1.4 myslac ze to lepiej wyglada. Stosowane w wielu markach, ale generalnie tylko myli i obniza poziom zaufania.

nie bylo

Cytat:
2007-01-17 22:23:04, karol208 pisze:
z tego co wiem byly silnika 1.4 w acencie z 95 roku 98 r i chyba w ktoryms z lat 2000

Mam dostęp do katalogów , w których występują marki i modele wszystkich aut świata i szukałem ale 1.4 w accencie nie było nigdy

Z tego co wiem to w obecnie sprzedawanych Accentach jest taki silnik)) Nawet byl test w ostatnim MOtorze, ale faktycznie we wczesniejszych wersjach to chyba nie bylo...

Pozdrawiam

Cytat:
2007-01-18 15:23:02, maciejczar pisze:
Z tego co wiem to w obecnie sprzedawanych Accentach jest taki silnik)) Nawet byl test w ostatnim MOtorze, ale faktycznie we wczesniejszych wersjach to chyba nie bylo... Pozdrawiam

Nie ma takiego silnika. Chyba, że ktoś 1341 ccm zalicza do 1.4

jest silnik 1399 1.4 dohc 97 KM w nowym accencie 2006

Cytat:
2007-01-18 16:03:49, gt115pssss pisze:
jest silnik 1399 1.4 dohc 97 KM w nowym accencie 2006

Katalogi elektroniczne są aktualizowane co 3 miesiące i nadal nie ma takiego. No ale nie bede sie kłócił. niedługo bedzie nowa aktualizacja i sprawdze ponownie.

Ja mam stary katalog auto moto sport. Chyba niepelnosprawni to robili zgadzaja sie tylko zdjecia. Sprawdzalem kilka marek i wszedzie jakies smieszne kwiatki. W pierwszym zdaniu pisza ze accent pojawil sie w 97 roku, zeby w nastepnym zdaniu dopisac ze w tym roku przeszedl facelifting. Wersja 1.3 ma 15 do setki
Katalogi masowe, z wieloma markami bardzo czesto zawieraja duzo bledow.

Cytat:
2007-01-19 11:20:35, Vex pisze:
Katalogi masowe, z wieloma markami bardzo czesto zawieraja duzo bledow.

Ja mam katalogi hurtowni moto tylko dla sklepów i raczej nie mają błędów