Kolejny spot we Wrocku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fotki robione cyfrakiem bez lampy "z ręki" - niebawem pojawią się lepszej jakości

Fajne zdjęcia choć troszkę zamazane ale furki ''mniodzio''

Podesłałem link ze zdięciami lepszej jakości GDA...więc pozostaje tylko czekać.

Na szybko zmniejszyłem kilka zdjątek do rozsądnych rozmiarów.

Małe info: organizatorem dzisiejszego spotu był bez wątpienia Lajka, który zadbał o to żebyśmy mogli się dziś poczuć niemal jak w Norblinie To On ściągnął poldka 3d, piękną Warszawę, przyjechał swoim Coupe Dodatkowo był znany już Rally Fiacik, Lada 2103 kol. Rogacka i mnóstwo Polonezów

Wielkie dzięki dla Lajki za zapewnienie niezapomnianych wrażeń. Poza tym gościliśmy także delegację Fiat&Furious i Fiat-Squadra. Dzięki wszystkim za przybycie. Było ponad 20 ludków

3d pieknie sie prezentuje .

No autka macie rewelacyjne,tylko pogratulować i pozazdrościć.Klasa.

Cytat:
2004-12-15 22:16:45, BolimA pisze:
3d pieknie sie prezentuje .

Pod maską też niczego sobie

Cytat:
2004-12-15 22:18:14, Piter20 pisze:
Pod maską też niczego sobie

Prosze o jakies konkrety

Fabryczne 2.0 o ile sie nie mylę

Kaovietz, zgadłeś bezbłędnie

Zajekurdefajnie!!!!

hej to ja sie przy okazji przywitam bo to pierwszy moj post na forum AK Witam Spoty u nas coraz ciekawsze a to dzieki kol. Lajce zalatwia fajne samochody szkoda ze ochroniarze z galerii dominikanskiej przyczepili sie do nas podczas robienia zdjec i nie zdazylo sie nacykac wiekszej ilosci Pozdrawiam.

Ino ja cię tu przywitam...jak swój swego

Margi witamy w świecie motonews.pl

Szkoda, że ja mogę sobie obejrzeć tylko: "przekroczony limit transferu"

>>>KLIK<<< - do pobrania komplet zzipowanych, pełnowymiarowych fot. Bez limitu transferu i mozna się obyć bez getrighta

Spotkanie super mila atmosferka : ). Dzieki za zaproszenie.

Cytat:
2004-12-15 23:24:00, Piter20 pisze:
>>>KLIK<<< - do pobrania komplet zzipowanych, pełnowymiarowych fot. Bez limitu transferu i mozna się obyć bez getrighta

Dziękuję bardzo! Już sobie pobrałem i przejrzałem. Piękne auta. Jakie to są felgi na tym kremowym akwarium?

Cytat:
Jakie to są felgi na tym kremowym akwarium?

Sa to Borbety wypiaskowane i polakierowane na bialo.

Autka KLASA
Proszę o przedstawienie pozostałych których nie znam

Widzę tam "starszego brata Korka" - DF kolegi klubowego Borygo, QP - Lajki, 131 - Seru, a czyją własnością jest 3-D, kremowe akwarium i Warszawa ?