MotoNews.pl
4 Dwulicowa policja. (74741/228) - NT

Dwulicowa policja.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziwne
Osoba z policji ktora nam pomagala w zlotach oczywiscie nic na lewo tylko wszystko zgodnie z prawem, osoba ktorej sie radzilem, ktora przekazala pismo itp. Ta osoba mimo ze nie byla naszym przyjacielem bo jest bardzo sluzbowa nam pomagala.
A teraz slysze od wospu ze znim rozmawiali i on mowi ze jest ciety na nas, ze nam nie chce pomgac, ze wogole jestesmy przestepcami i ze na tym zlocie wospu nam nie pomoga i co najwyzej przymkna oko.

I badz tu madry.

A ja wiem ze jestesmy bardziej prawymi obywatelami niz wiekszosc spoleczenstwa. Nie wiem czemu chca sie czepiac osob ktore nikomu nie przeszkadzaja, ktorzy chca cos fajnego zrobic, jakos zajac sobie czas, ktorzy maja pasje. Nie lepiej wspolpracowac, robic cos razem

Ja
Jestem studentem, mam wlasne autko, nigdy nie bylem notowany, nigdy nic nawet nie ukradlem ani nikogo nie oszukalem ale wedluch nich jestem przestepca bo mam stuningowane autko

NO TAKA JEST JUZ POLICJA
MI JAK UKRADLI AUTO TO NAWET NIEKIWNELI PALCEM.
PRZYjECHALI POJECHALI I NA TYM KONIEC

mi tez buchneli autko i co dodzisiaj nie ma sladu po jakichs poszukiwaniach.
nawet swiadkow nie przesluchali

TO JEST NASZA POLICJA !!!!!!!!!!!!!

Adam mówiłem ci co uwazam.
Wiec niezupełnie jest tak jak piszesz .

ps. Dla tych których nie było napisze ze oni po prostu nei moga byc za nami bo im na to nie pozwalają przepisy ...

I Pingu i CZCZU macie troche racji.
Nie kazdy policjant jest taki sam. Jeden by pomogl, ale przepisy mu zabraniaja, drugi przeciwnik dolki kopie. Niema co rozstrzasac tego tematu bo to i tak do niczego nie prowadzi.