Leczy mnie ten Polonez...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ello...mam pytanie...kogo to auto ??

Naprawde mi sie podoba...skad on wytrzasnal te brewki ??

Skad ta kierownic...

Forki znalazlem w internecie...

No i tu wychodza gusta, bo mi sie srednio podoba: wnetrze ma super (zegary i kierownica) ale np te brewki i ten okropny plastikowy wlot na masce mi sie nie podobaja. A te brewki pewnie sam zrobil albo na zamowienie.

Mi ogolnie sie podoba, oprocz tego spoilera z tylu, moim zdaniem za wysoki. Zdjecia tego auta widzialem juz kilkakrotnie w necie, ale czyje to jest to nie wiem

Ten wlot na masce jest wypasiasty
Ja tez taki chce...

Wie ktos moze z jakiego auta on jest ??

Pzdr
Bolo#928

Cytat:
2004-01-16 14:23:46, Slavex pisze:
Mi ogolnie sie podoba, oprocz tego spoilera z tylu, moim zdaniem za wysoki. Zdjecia tego auta widzialem juz kilkakrotnie w necie, ale czyje to jest to nie wiem

No...ten spoiler na klapie...taki troche...jakby z kartonu

Ale wlocik zajeb...

Pzdr
Bolo#928

Cytat:
2004-01-16 14:24:14, Bolo_928 pisze:
Ten wlot na masce jest wypasiasty
Ja tez taki chce...

Wie ktos moze z jakiego auta on jest ??

Ja taki wlot widzialem w jakims sklepie tuningowym w necie, strony nie pamietam

To auto jest mojego kolegi z Warszawy. Ma on taka firmę tuningową która robi spojlery na zamówienie według własnego wzoru. Sławek wszystko zrobił przy nim sam według własnego projektu. Silnik też jest po tuningu przez Węglarskiego. W sumie w toruniu mnie przewiózł i kopyto mialo zajebioza

No no no !
Mnie też się podoba. Ale również uważam że spojler to przesada. Przydałby się taki niski i byłby to prawie ideał mojego tuningu.

Gdyby to było Atu przed przejęciem przez Daewoo - to byłoby bosko.

Mi sie bardziej podoba tuning w stylu tego poloneza w watku "allegro" mniej spojlerow tylko jakies oryginalne zdezaki i progi, a wlot na masce musi byc caloscia maski a nie doklejony. Ja to tak widze. Ale tyle ile ludzi tyle roznych gustow. Najwazniejsze zeby sie podobalo wlascicielowi i dobrze sie w nim czul.

mi sie podoba,poza tym wlotem spoilerek tez moze byc choc bardziej widzi mi sie taka przezutka z jednej strony na droga ale generalnie jest ok

Tutaj tez jest taki agresywny tuning nie w moim stylu.

Cytat:
2004-01-17 01:49:29, Ali-En pisze:
Tutaj tez jest taki agresywny tuning nie w moim stylu.

Foteliki mi sie podobaja...

Kierownica tez...

Uuuu i nie ma klamek... Zajefajne...

Oooo i te "dziurki" na nadkolach tez wkit

Minusy:

Spoiler pod przedni zderzak

Lusterka jakies dziwne

Pzdr
Bolo#928

Mnie się szczególnie podoba ten wlocik wzorowany na Nissanie Pulsarze ups.. Sunny GTI-R

Mi chyba nic sie w nim nie podoba

ten wlot ma tylez przeciwnikow ile zwolennikow

Wlot mi się podoba ale spojler tylny dałbym inny

wlot do wymiany (jakie to muszą być zawirowania powietrza)
tylny spoiler mógłby być regulowany

no mnie sie oba te poldki nie widzą wole coś w rajdowym stylu : klatka , zawias , ...a najlepiej poldek stratos

Cytat:
2004-01-17 14:58:28, Slavex pisze:
Mi chyba nic sie w nim nie podoba

coz oni widza w tych badziewnych wlotach?

kwestia gustu