Wrażenia po spotkaniu klubowym.[fotki]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc wpisujcie co uwazacie..

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-12-19 21:47:17 ]

sory ze zadam glupie pytanie ale w temaciue jest:
Wrazenia po spotkaniu klubowym.[fotki]
i sa gdzies juz te foty??

Foty pewnie beda, a spotkanko bylo jak zwykle wesole.

Ja musialem sie zmyc troszke wczesniej ale zalapalem sie jeszcze na placyk przy centrumie i na kilka galek snieznych.

Pozdro dla wszystkich i jak sie snieg utrzyma to do szybkiego spotkania na klubowej slizgawce

P.S. to oczywiscie ja - rozkrzykany MINIUS

Osz ty Czuczu paskudo jedna. Taki chwyt ze niby sa fotki juz...
A co ty tam wyrabiasz ze jesze ich niema, dalej ubierasz drzewko??

A sprawdzałktos z was na www ze tak spytam ???
Odswiezcie sobie stronke i po kłopocie.....

Ej ej ej... tu maja być wrażenia po spotkaniu a nie ZGADNIJ GDZIE SA FOTKI - mi sie najlepiej podobała wojna na gały i "nawrót" Milicji na ręcznym - mizerny co prawda ale widać że chciielii przydziobać hehe

Piekna fotka smietanki z stw
Pozdrawiam Was wszystkich

było całkien nieżle nienarzekam ....zabawa niezła i śmiac sie było z czego ...oby tak dalej hehe

wygladacie switnie pozdro dla wszystkich, była wczoraj policja pod centrum?bo pod zabka nie widziałem

Zabawa byla przednia, frekwencja bardzo pozytywna, swietnie sie galkami rzucalo (ale mialem zabawe ) i tez fajnie sie jezdzilo boczkami.
A policja przyjechala i zachowala sie prawidlowo jak prawdziwi sluzba prawa czyli zobaczyli ze nic zlego nie robimy i nawet reczny pociagneli

było spko jak zawsze na takich spodkaniach przynajmniej nikt sie nie nudził pozatym wszyscy sie dobrze bawli i oto własnie chodzi . fotki tez sa spoko Pozdro dla całego KTSW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2004-12-20 14:50:12 ]

Zabawa spoxczko. Nast razem na zebranie biore linke i sanki jesli ktos ma kask moze wziasc

ja wezme kask i ocharaniacze hehe

Ja także sie super bawiłam. Jesteście super chłopcy. Moj chłopak powiedział,że się podlizuje...nieprawda...naprawde mi się podobało...pozdrawiam...

Spoko!! Fajna fota.
Zaluje ze mnie nie moze tam byc,ale co zrobic
POZDRO 600 DLA CALEGO KLUBU

dobry pomysł z tymi sankami

hehehehehehehheheheheehheheheheheheheheheheheheheheeheh
potrzebujemy wiecej sanek...ciekawe ile rapcio uciągnie