OPROGRAMOWANIE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich
Mam do was pytanko gdzie moge dostać albo ściągnąć oprogramowanie do intalacji gazowej Lovatto.Chodzi mi o oprogramowanie takie jakie mają na serwisie LPG.Mam autko na pełnym wtrysku paliwa nie mam jak pokręcić zeby ustawić sobie mieszanke, a co jakiś czas trzeba ja sprawdzać wiem sam po sobie bo juz jezdze pare lat na gazie a tym durniom o gazu nie mam zamiaru dawać kasy za 2 minuty pokręcenia srubku.Sterowanie mam AUTOTRONIK może ktos wiem gdzie to można znaleś za nie wielkie pieniądze.Pozdrawiam dzięki

Skoro jeździsz parę lat na gazie to powinieneś wiedzieć jaką w końcu masz instalkę a właściwie kompa, Lovato czy Autronic, jeśli ten drugi to jaki symbol? Dla każdego komputerka jest inne oprogramowanie, poza tym nie wystarczy soft, musisz jeszcze mieć interfejs do kompa. Napisz co masz i podaj swój mail to może coś znajdę.
A tak na marginesie to o jakich śrubkach piszesz? Do regulacji składu mieszanki na jałowym (śrubki na parowniku) bardziej jest przydatny analizator spalin, a soft i fejs służy do konfiguracji samego kompa.

Do regulacji mieszanki wystarczy podlaczyc miernik w przewod sygnalowy sondy lambda a komputerek gazowy przeprogramujesz pecetem.Programy sa na Elektrodzie i znajdziesz tam schemat zrobienia kabelka.Jesli nie lubisz sie bawic z elektronika to na Allegro za 60zl mozna kupic gotowy kabelek z dowolnym wtykiem do kompa gazowego.

Witam
Soft juz znalazłem i autotronic-al-700 kabelek tez juz mam tylko go musze złaczyć do kupy i bedzie ok

czy możecie powiedzieć gdzie znaleźliście oprogramowanie do al-700 lub ewentualnie przesłać na adres cbpawel@o2.pl

Cytat:
gdzie znaleźliście oprogramowanie do al-700 lub ewentualnie przesłać

Mowisz i masz